- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,797
Honor 400
nedenDirenç kayıtlı olmaz hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler hocam.
Direnç kayıtta içi açılıyor anakarta müdahale ediliyor. Eğer bir hata yaparsa yapan kişi çok sıkıntı çekersiniz. Şebeke sorunu wifi bağlanmama NFC çalışmama ve nice sorunlara yol açabiliyor. Ha eğer güveniyorsanız yaptıracağınız kisiye ve bu riskleri göze alıyorsanız yaptırabilirsiniz. Bu sorunlar sonradan da açığa çıkabiliyor direnç kayıtta. Ben yaptırmazdım. Alınacaksa server kayıttan başka alınmaz.neden
en sağlam kayıt tiplerinden bunun bir üstü server kayıt zaten
İkinci el İPhone 1215-20 bin TL telefon önerisi
yıllardır telefon işi yapıyorum hocam 1 kere problem yaşamadım yaşadığım olursa parasını iade eder cihazı alırım geri problem yokDirenç kayıtta içi açılıyor anakarta müdahale ediliyor. Eğer bir hata yaparsa yapan kişi çok sıkıntı çekersiniz. Şebeke sorunu wifi bağlanmama NFC çalışmama ve nice sorunlara yol açabiliyor. Ha eğer güveniyorsanız yaptıracağınız kisiye ve bu riskleri göze alıyorsanız yaptırabilirsiniz. Bu sorunlar sonradan da açığa çıkabiliyor direnç kayıtta. Ben yaptırmazdım. Alınacaksa server kayıttan başka alınmaz.
Herkes sizin gibi olsa zaten sorun yok. Dedim ya iyi usta bulmak lazım bilen birini güvenebilceğimiz birini bulmak lazım diye. Yoksa bozuluyor sonra sorun yokmus gibi satıyorlar adam geri gelincede sende oldu diyip gönderiyorlar. Birde vivo x200 proyu kayıt edebiliyor musunuz?yıllardır telefon işi yapıyorum hocam 1 kere problem yaşamadım yaşadığım olursa parasını iade eder cihazı alırım geri problem yok
bakim hocamHerkes sizin gibi olsa zaten sorun yok. Dedim ya iyi usta bulmak lazım bilen birini güvenebilceğimiz birini bulmak lazım diye. Yoksa bozuluyor sonra sorun yokmus gibi satıyorlar adam geri gelincede sende oldu diyip gönderiyorlar. Birde vivo x200 proyu kayıt edebiliyor musunuz?![]()
Baktım hocam dönmeyi unuttum kusura bakma maalesef kayıt yok zor gibi görünüyorHerkes sizin gibi olsa zaten sorun yok. Dedim ya iyi usta bulmak lazım bilen birini güvenebilceğimiz birini bulmak lazım diye. Yoksa bozuluyor sonra sorun yokmus gibi satıyorlar adam geri gelincede sende oldu diyip gönderiyorlar. Birde vivo x200 proyu kayıt edebiliyor musunuz?![]()
:/ bende yapan bulamadımda ondan bi şansımı deneyim demiştim teşekkürler. 14 ultra ya server atabiliyorsunuz ama değil mi?Baktım hocam dönmeyi unuttum kusura bakma maalesef kayıt yok zor gibi görünüyor