Hayırlı olsun hocam darısı bize inșallahHERKESE SELAMLAR
Bana bu konuda öncelikle manevi destek olan (çok şükür) Aileme, çok Teşekkür Ediyorum.
Yaklaşık olarak bundan 2-3 hafta önce, “ Yayın, Oyun, Render vs vs..” Sistem önermenizi istemiştim.
Her nekadar, önerdiklerinizi göz önünde bulundurduğum için almasamda
“Bunun içinde sizlere ayrı, ayrı Teşekkür Ediyorum.”
Sonunda kargoların hızlı bir şekilde gelmesiyle birlikte, kurulumunu dahil tek tek herşeyini kendi bütçemle aldım ve montajını dahi kendim yaptım.
Aileme herhangi bir maddi sıkıntı vermeden başarabildim.
Burdan @Abdullah Hacıgül ve ekibinede teşekkür etmek istiyorum.
Böyle güzel bir forum tasarlayıp sunup-
nezih, anlayışlı, kaliteli bir ortam oluşturdukları için
Sonunda “BAŞARDIM”
ODA
KASA
KASA-2
İşlemci; i9-9900k
Ekran Kartı; 2070 S Asus
RAM; TrendtZ 16Gb 3200Mhz
RAM kısa zamanda +16gb daha gelicek Render için gerekli.
Senin sisteminde en az konu sahibinin ki kadar sağlam sistem.Herkes PC hayalini en yakın zamanda gerçekleştirebilir umarım. Ben 2 ay önce gerçekleştirdim.
Üstadım ekran kartınızı GTX olarak gördüm. Böylesine bir bütçeyle hangi GTX kartı aldınız ?HERKESE SELAMLAR
Bana bu konuda öncelikle manevi destek olan (çok şükür) Aileme, çok Teşekkür Ediyorum.
Yaklaşık olarak bundan 2-3 hafta önce, “ Yayın, Oyun, Render vs vs..” Sistem önermenizi istemiştim.
Her nekadar, önerdiklerinizi göz önünde bulundurduğum için almasamda
“Bunun içinde sizlere ayrı, ayrı Teşekkür Ediyorum.”
Sonunda kargoların hızlı bir şekilde gelmesiyle birlikte, kurulumunu dahil tek tek herşeyini kendi bütçemle aldım ve montajını dahi kendim yaptım.
Aileme herhangi bir maddi sıkıntı vermeden başarabildim.
Burdan @Abdullah Hacıgül ve ekibinede teşekkür etmek istiyorum.
Böyle güzel bir forum tasarlayıp sunup-
nezih, anlayışlı, kaliteli bir ortam oluşturdukları için
Sonunda “BAŞARDIM”
ODA
KASA
KASA-2
İşlemci; i9-9900k
Ekran Kartı; 2070 S Asus
RAM; TrendtZ 16Gb 3200Mhz
RAM kısa zamanda +16gb daha gelicek Render için gerekli.
1080Ti var. Fakat bunu arkadaşım alacak. Konuda 2070S yazdım. Yani 2haftaya incehesap’tan 2070s alacağım.Üstadım ekran kartınızı GTX olarak gördüm. Böylesine bir bütçeyle hangi GTX kartı aldınız ?