Arkadaşlar max 20k ya kadar bütçem var toplama veya hazır, amd veya nvidia fark etmez f/p sistem arıyorum.
5-6k arası da monitör sıkıştıracağım.
Da imzalı ne oluyor tam olarak knk veya geldimi nereye geliyorDa imzalı sistemler geliyor onları bekleyin
knk şuan donanım arşivi forumdasın ya işte da donanım arşivinin kısaltması ve danın başında abdullah abi var o indirimli anlaşmalı hazır sistemler çıkarıyor ve kasım ayında güzel indirimli sistemler geleceğini söyledi yani kasım ayını bekle. ek olarak pc hocası, modart pc ve frekans tv'yi takip etmeni öneririm onlarda sistemler çıkarıyor. benim sistemimi modart yapmıştı mesela.Da imzalı ne oluyor tam olarak knk veya geldimi nereye geliyor
Bu sitenin kurucusu yapıyor piyasayı iyice takip edip üstüne markalarla anlaşıp indirim sağlıyor geldiğinde konusu açılır veya yt den donanım arşivi yazıp takip edebilirsin ama sınırlı sayıda olunca çabuk tükeniyor parayı hazır tutmak lazım gibi bir şey.Da imzalı ne oluyor tam olarak knk veya geldimi nereye geliyor
Güzel sistemmiş aslında monitör olarak ips panel 1080p düşüneceğim sanırım bir de nvidia olarak muadilini bekliyorum arada kaldım24.599tl Monitör Dahil 2K 60FPS+ Hazır Sistem (25.099tl oldu.)
- Asus Prime B450M-K II AMD AM4 4400MHz (OC) DDR4 Vga DVI HDMI M.2 mATX Anakart - AMD Ryzen 5 5600 MPK 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci - ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı - XPG Gammix D35 2x8GB 3600MHz CL18 DDR4 Ram - WD Green SN350 1TB Gen3 x4 3200MB...forum.donanimarsivi.com
bu sistemde 1080p kullanırsanız darboğaz yaşarsınız.Bu sitenin kurucusu yapıyor piyasayı iyice takip edip üstüne markalarla anlaşıp indirim sağlıyor geldiğinde konusu açılır veya yt den donanım arşivi yazıp takip edebilirsin ama sınırlı sayıda olunca çabuk tükeniyor parayı hazır tutmak lazım gibi bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güzel sistemmiş aslında monitör olarak ips panel 1080p düşüneceğim sanırım bir de nvidia olarak muadilini bekliyorum arada kaldım
eyw knk modart ın bitane pc si var itopyada 4060 lı 16k sence nasılknk şuan donanım arşivi forumdasın ya işte da donanım arşivinin kısaltması ve danın başında abdullah abi var o indirimli anlaşmalı hazır sistemler çıkarıyor ve kasım ayında güzel indirimli sistemler geleceğini söyledi yani kasım ayını bekle. ek olarak pc hocası, modart pc ve frekans tv'yi takip etmeni öneririm onlarda sistemler çıkarıyor. benim sistemimi modart yapmıştı mesela.