Samsung a55.Bir tanıdığa telefon bakıyoruz da bütçe 15-20k arası. Spesifik olarak bir şey istiyor musun diye sordum (kamera oyun vs. vs.) uzun götürsün yeter dedi. Yani uzun gidecek telefon önerinizi bekliyorum.
Poco f6 öneririm amiral seviyesi LDDR5 birimi ile yeni ve uzun ömürlü android 14 desteği ile tam güncelleme alıyor ve uzun seneler boyuncada alacaktır batarya 1 günü rahat kurtarıyor kullanıma göre artıyorda hemde tam parlaklıkta ekranıda amiral seviyesi telefon direk amiral seviyesi her oyunda 60-120fps sağlar call off duty mobilde high'da 120fps alıyorum oyun için renk ayarlara hızlandırma gecikme düşürme hassasiyet ayarlama ekran algılama kapasitesine kadar ayarlayabiliyon kamera 50mp günlük bir kullanıcıyı rahatça götürüyor poco oyun için zaten tavsiyem bu yüzden poco f6 poco x6 pro'da alabilirsin ama f6 x6 pro'ya göre daha stabil bu telefonların ısınma sorunuda yok knkBir tanıdığa telefon bakıyoruz da bütçe 15-20k arası. Spesifik olarak bir şey istiyor musun diye sordum (kamera oyun vs. vs.) uzun götürsün yeter dedi. Yani uzun gidecek telefon önerinizi bekliyorum.
X6 pro kendim kullanıyorum oyun için güzel ama adamın istediği uzun ömürlülük o yüzden de biraz araştırayım dedimPoco f6 öneririm amiral seviyesi LDDR5 birimi ile yeni ve uzun ömürlü android 14 desteği ile tam güncelleme alıyor ve uzun seneler boyuncada alacaktır batarya 1 günü rahat kurtarıyor kullanıma göre artıyorda hemde tam parlaklıkta ekranıda amiral seviyesi telefon direk amiral seviyesi her oyunda 60-120fps sağlar call off duty mobilde high'da 120fps alıyorum oyun için renk ayarlara hızlandırma gecikme düşürme hassasiyet ayarlama ekran algılama kapasitesine kadar ayarlayabiliyon kamera 50mp günlük bir kullanıcıyı rahatça götürüyor poco oyun için zaten tavsiyem bu yüzden poco f6 poco x6 pro'da alabilirsin ama f6 x6 pro'ya göre daha stabil bu telefonların ısınma sorunuda yok knk
İyide elimdeki uzun ömürlü zaten o fiyata uzun ömürlü amiral seviyesi telefonları bi poco üretiyor zaten ve x6 pro'nun bi üstü f6 zaten o fiyat bandında ikisideBen de direkt s23 fe önerdim de bütçenin biraz üstünde kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
X6 pro kendim kullanıyorum oyun için güzel ama adamın istediği uzun ömürlülük o yüzden de biraz araştırayım dedim
Sepette Honor Choice Band hediyeside var. Bu fiyat bandında kamera ve ekran olarak alınabilecek en iyi cihaz.Bir tanıdığa telefon bakıyoruz da bütçe 15-20k arası. Spesifik olarak bir şey istiyor musun diye sordum (kamera oyun vs. vs.) uzun götürsün yeter dedi. Yani uzun gidecek telefon önerinizi bekliyorum.