Neler Yeni

Öneri 15-20k bandında telefon önerisi

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Grant
Oyun oynanamıcak ancak işlemci önemli. Daha çok sosyal medyada gezmelik güzel ekranlı güzel fotolar çekebilcek cihaz arıyoruz. Pili güzel gitsede güzel olur uzun süre kullanılacak. SIFIR.

Ekleme: Vatandan alınacakmış.

Son düzenleme:

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Grant
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
23 bin TL'i hakeden bir cihaz değil bence. Bütçeniz yetiyorsa eğer Samsung S24 FE bakın.
Peki 15-20k arası başka öneriniz var mı ? Bir tanıdığa bakıyoruzda. Samsung tarafında ne önerirsiniz ? 2. bir seçenek olarak ?

tnazmi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tnazmi
Ben de aynı fiyat bandında Samsung cihaz bakıyorum. Aklımda A55 vardı fakat S22 de önerdiler. A55'in işlemcisi Exynos olduğu için kafa karıştırıyor, S22'nin ise batarya ve ısınma şikayetleri çok fazla. Karar veremedim :D

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Hocam peki vivolar nasıldır ? Önerebilceğiniz var mı ?
Vivo ve Oppo'nun fiyatını hakeden bir telefonu yok şu anda. Özelliklerine göre telefonları çok pahalı. Türkiye'de ki fiyat politikaları berbat.

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Grant
Vivo ve Oppo'nun fiyatını hakeden bir telefonu yok şu anda. Özelliklerine göre telefonları çok pahalı. Türkiye'de ki fiyat politikaları berbat.
Hocam haklısınız ancak kendime almıyorum tanıdığa bakıyorum o da vatandan alacakmış sizce o zaman ne alınmalı.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Hocam haklısınız ancak kendime almıyorum tanıdığa bakıyorum o da vatandan alacakmış sizce o zaman ne alınmalı.
Samsung A55 alınabilir. Ama neden mağazadan alıyor ki? İnternetten Honor 200 alırsa sorun yaşamaz Hepsiburada'nın kendisi satıyor. Nakit ile ödeme için mağazadan alıyorsa eğer 7 bin TL üzeri alışverişlerde nakit olmuyor artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,409
Son üye
notilgar
Top Bottom