estağfurullahözür dilerim. Honor 200 özelliklerine baktım OİS ve Stereo hoparlör var alınabilir gayet.
Tavsiyem yurt dışı redmi note 13 pro plus 16+16/512gb fiyatı 13.500 kayıtlı satılıyor.
estağfurullahözür dilerim. Honor 200 özelliklerine baktım OİS ve Stereo hoparlör var alınabilir gayet.
Tavsiyem yurt dışı redmi note 13 pro plus 16+16/512gb fiyatı 13.500 kayıtlı satılıyor.
Hala karar veremedim hocam. S24 FE alacak gibiyim. Ama 6 taksit uygun alışveriş kredisi bulamadım.25k bütçe ile alınabilecek 3 telefon bunlar.
poco kamerası pek iyi değil diye biliyorum.
Oyun oynuyorsanız poco
Kamera için samsung veya honor 2sini karşılaştırma videolarını izlemeniz lazım
Samsung Galaxy S23 FE (256 GB) - Poco X6 Pro (12 GB / 512 GB) - Honor 200 (12 GB / 512 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy S23 FE (256 GB) - Poco X6 Pro (12 GB / 512 GB) - Honor 200 (12 GB / 512 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
yurtiçi bunlar mevcut.
Samsung da öğrenci indirimi ile birlikte 24.500 e iniyor kendi sitesinden bakın öneririmHala karar veremedim hocam. S24 FE alacak gibiyim. Ama 6 taksit uygun alışveriş kredisi bulamadım.
Öğrenci indirimi nasıl oluyor?Samsung da öğrenci indirimi ile birlikte 24.500 e iniyor kendi sitesinden bakın öneririm
Sitesinde geçerli değil mi?Öğrenci indirimi ile s24 fe Samsung shopta 24k
evet 128 gb si 24kSitesinde geçerli değil mi?
Teşekkür ederim.evet 128 gb si 24k
alırsan deneyimlerini içeren bir konu açarmısın bende yıl başından sonra telefonumu güncellemeyi düşünüyorum sanırım kararımdan vazgeçip bende s24fe alacağım Fp olduğu içinTeşekkür ederim.
tabii ki alırsam yazarım.alırsan deneyimlerini içeren bir konu açarmısın bende yıl başından sonra telefonumu güncellemeyi düşünüyorum sanırım kararımdan vazgeçip bende s24fe alacağım Fp olduğu için
256'lık almak mantıklı mı sizce? Redmi Note10S te bile neredeyse yeterli olmuyor şuan.alırsan deneyimlerini içeren bir konu açarmısın bende yıl başından sonra telefonumu güncellemeyi düşünüyorum sanırım kararımdan vazgeçip bende s24fe alacağım Fp olduğu için
kullanıma bağlı bana 64 gb mesela normal gündelik kullanırken fazlasıyla yetiyortabii ki alırsam yazarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
256'lık almak mantıklı mı sizce? Redmi Note10S te bile neredeyse yeterli olmuyor şuan.
bu arada şu an kullandığınız telefon gayet iyi bataryası çöp değilse kullanılırHonor 200 almayı düşünüyorum. 4K 60 video kayıt olmaması ve işlemcinin bir tık kötü olması dezavantajları var. Daha iyi güncel F/P telefon önerinizi yazabilirsiniz. Eski telefonum Redmi Note10S 3 yıldır kullanıyorum. Yani beni bu şekilde 3 yıl sorunsuz idare edecek cihaz almak istiyorum. Marka farketmez, sadece arayüz ve görünüşünden dolayı POCO almayı düşünmüyorum.
Telefonumdan tam anlamıyla olmasa da memunum aslında. Yeni telefon alabilirsem bunu babama vermeyi düşünüyorum.poco x6 pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada şu an kullandığınız telefon gayet iyi bataryası çöp değilse kullanılır