ismail uyar
80+
- Reaksiyon skoru
- 212
Arkadaşlar iyi akşamlar üni için hem oyun hemde işimi görecek pc arıyorum önerilerinizi bekliyorum
İyiyim sadece 1 ay ara vermiştim. Siz nasılsınız?Nasilsin dostum nasil gidiyor konusmayali ?
Arkadaşlar iyi akşamlar üni için hem oyun hemde işimi görecek pc arıyorum önerilerinizi bekliyorum
Aynen devam ben de ara vermistim benim thh sonuclandi laptopu saticiya kargolamak ici memleketr geldimİyiyim sadece 1 ay ara vermiştim. Siz nasılsınız?
İyi olmuş Hayırlı Olsun. Önerdiğiniz laptopun ekranı LOQ'tan kötü ve lehimli rami var.![]()
LENOVO Ideapad 5 Slim Case Intel Core İ5-12450H 16 GB 512 GB SSD Freedos 14 Inç 83BF0065TX Işıklı Klavye - Fiyatı, Yorumları
LENOVO Ideapad 5 Slim Case Intel Core İ5-12450H 16 GB 512 GB SSD Freedos 14 Inç 83BF0065TX Işıklı Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.tinyurl.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen devam ben de ara vermistim benim thh sonuclandi laptopu saticiya kargolamak ici memleketr geldim
En iyi laptop diye bir sey yoktur. Birinin ekrani kasasi digerinin islemcisi diger ozellikleri. Attigim laptop fiyatina gore iyi bir laptop. Ne istedigine gore kendisi karar versinİyi olmuş Hayırlı Olsun. Önerdiğiniz laptopun ekranı LOQ'tan kötü ve lehimli rami var.
Tuf a14 dusunuyorum 67k ya lehimli ram 16gb 7600 luk olmasi lazim ram 32 olsa direkt alirdimİyi olmuş Hayırlı Olsun. Önerdiğiniz laptopun ekranı LOQ'tan kötü ve lehimli rami var.
Kasa olarak LOQ üzmüyor. Klavye esnemesi neredeyse hiç olmuyor, soğutması iyi ve sessiz, paneli iyi.En iyi laptop diye bir sey yoktur. Birinin ekrani kasasi digerinin islemcisi diger ozellikleri. Attigim laptop fiyatina gore iyi bir laptop. Ne istedigine gore kendisi karar versin
Önerdiğime bakabilirsiniz.bi tık oyun odaklıda olsun arkadaşlar tam üni laptop olarak düşünmeyelim
Birisi aluminyum kasa oled ekran var digeri plastik.Kasa olarak LOQ üzmüyor. Klavye esnemesi neredeyse hiç olmuyor, soğutması iyi ve sessiz, paneli iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önerdiğime bakabilirsiniz.
O zaman tabi işler değişir, 144Hz olması yinede daha iyi. İkiside iyi ama performans ve ekran yenileme hızı olarak LOQ önde.Birisi aluminyum kasa oled ekran var digeri plastik.
2.el dusunurmusun ? Ona gore benim linki birakabilirimArkadaşlar iyi akşamlar üni için hem oyun hemde işimi görecek pc arıyorum önerilerinizi bekliyorum