Çok pahalı sıfır rtx4060 lı satılıyorBilgisayar İlanları | Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Bilgisayar İlanları - Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!www.letgo.com
monitörde varÇok pahalı sıfır rtx4060 lı satılıyor
monitörde var
Bilgisayar İlanları | Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Bilgisayar İlanları - Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!www.letgo.com
hayır monitör asus 144 hz ıps panel![]()
NOVA-6600 / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-6600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Yanına 3098tl di lg ultra gear 60r olandı sanırım monitör var ips ve bu ov ondan çok daha iyi ve üstüne 6 taksit var
Ben almam şahsen ama alınabilirHocam sen anlarsın bu işlerden sence alınır mı bu kasa ikinci elden
İkiside benzer sanırım ilan size ait bu kadar savunuyorsunuz biri sıfır ve üstüne çok daha iyi bir pc ve vade farksız 6 taksit var o attığınız sistem kazık o dediğim lg ile Asus arasında fark yok neredeysehayır monitör asus 144 hz ıps panel
rx 6600 drive sorunları bitti mi şahsen güvenmezdim rx serisine ne olacağı belli olmuyorBen almam şahsen ama alınabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkiside benzer sanırım ilan size ait bu kadar savunuyorsunuz biri sıfır ve üstüne çok daha iyi bir pc ve vade farksız 6 taksit var o attığınız sistem kazık o dediğim lg ile Asus arasında fark yok neredeyse
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.500,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AlınmazBilgisayar İlanları | Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Bu alınır işteHocam sen anlarsın bu işlerden sence alınır mı bu kasa ikinci elden
Rx6600 ü şahsen kullanıyorum ve 15 gün sonra 2 yıl kullanmış olacağım ve bende gaming gen tr den aldım ve 1 kere bile driverden yana sorun yaşamadımrx 6600 drive sorunları bitti mi şahsen güvenmezdim rx serisine ne olacağı belli olmuyor