15 bin TL'ye Telefon önerisi

theAhm3t

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,301
Öncelikle herkese iyi günler dilerim şuan elimde general mobile 8 var yaklaşık 4 ,5 yıldır kullanıyorum ve artık değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum 15 bin bütçem var ne önerirsiniz
iphone hariç önerirseniz sevinirim

Öncelikle herkese iyi günler dilerim şuan elimde general mobile 8 var yaklaşık 4 ,5 yıldır kullanıyorum ve artık değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum 15 bin bütçem var ne önerirsiniz
Reis ne için kullanacan senin için önemli olan CPU gücümü kamerasimi ekran kalitesi mi bunlsr önemli mesela CPU gücü için iPhone önerirdim ama belirtmişsin iPhone olmaz diye sade ve basit arayüzü ile poco X3 pro olabilir şarjı da uzun gider kamera ve ekran kalitesi dersen Samsung s22 s21 plus s21 diye gider Xiaomi tarafında mi serisleri de var sen biraz daha kriter belirtirsen daha iyi yardımci olunur formda

iPhone hariçsw Galaxy s22 öneririm ama iphone almanı tavsiye ederim. Neden almak istemiyorsunuz?

Mi 11 ultra öneririm, mükemmel cihaz.

şarj konusunda sıkıntı çekecegımı dusunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 bine yurt içi 12 alınır çiçek gibi telefon
aslında alınabilir ama ben sarj konusunda sıkıntı cekecegımı dusunuyorum

15 bine yurt içi 12 alınır çiçek gibi telefon
şuanki fiyatı 19k

Mi 11 ultra öneririm, mükemmel cihaz.
kullandınız mı

Reis ne için kullanacan senin için önemli olan CPU gücümü kamerasimi ekran kalitesi mi bunlsr önemli mesela CPU gücü için iPhone önerirdim ama belirtmişsin iPhone olmaz diye sade ve basit arayüzü ile poco X3 pro olabilir şarjı da uzun gider kamera ve ekran kalitesi dersen Samsung s22 s21 plus s21 diye gider Xiaomi tarafında mi serisleri de var sen biraz daha kriter belirtirsen daha iyi yardımci olunur formda
hocam beni uzun zaman götürsün batarya anlamında ve oyunlarda iyi bir performans isterim kamera vs çok umrumda değil

Son düzenleme:
şarj konusunda sıkıntı çekecegımı dusunuyorum

aslında alınabilir ama ben sarj konusunda sıkıntı cekecegımı dusunuyorum

şuanki fiyatı 19k

kullandınız mı

hocam beni uzun zaman götürsün batarya anlamında ve oyunlarda iyi bir performans isterim kamera vs çok umrumda değil
Sırf android diye alamıyorum.Siz ios olmasın dediğiniz için önerdim ki hala herkes tarafından önerilen bir cihaz.Kamera, ekran ve ses olarak mükemmel.Kısa sürede olsa alacağım mi 11 ultra.

Ekler

• F05FA441-AD52-4A6C-B2C8-3ED1152B0ECF.png
    F05FA441-AD52-4A6C-B2C8-3ED1152B0ECF.png
    438.5 KB · Hit: 61
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,720
Üyeler
189,317
Son üye