DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 36,814
- İsim
- Selimhan
- İlgilendiği Kategoriler
- SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
- Steam
- #Samsunlu
Özlenen seriyi tekrar yapmak istedim
BÜGÜN FULL AMAZON İndirimlerinden Seçtim.
NOT: GERÇEK İNDİRİM Bölümündeki ***** sayılarından ne kadar indirim olduğuna bakabilirsiniz [***=3 Yıldız *****=5 Yıldız gibi]
199TL KATAR PRO Vireless
GERÇEK İNDİRİM ****
350TL GK30 Klavye+Mouse Set
GERÇEK İNDİRİM ****
Efsane Cumada da bu fiyatlara düşebileceğini düşünüyorum ama alınır yine de bu fiyata
257TL MSI Force GC20 Gamepad
GERÇEK İNDİRİM *****
Baya iyi fiyat bu kaliteye göre
1799tl MSI Optıx G27C7
GERÇEK İNDİRİM **
Farklı modeller daha uygun fiyata gelebilir ama bu da özellikleri olarak fena olmadığı için koydum
440,50TL Barracuda 2 TB Harddisk
GERÇEK İNDİRİM *****
Bizzat kullandığım harddisk, fiyatına göre alınır.
BÜGÜN FULL AMAZON İndirimlerinden Seçtim.
NOT: GERÇEK İNDİRİM Bölümündeki ***** sayılarından ne kadar indirim olduğuna bakabilirsiniz [***=3 Yıldız *****=5 Yıldız gibi]
199TL KATAR PRO Vireless
Corsair Katar Pro Wireless CH-931C011-EU 10.000 DPI Optik Kablosuz Oyuncu Mouse : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Corsair Katar Pro Wireless CH-931C011-EU 10.000 DPI Optik Kablosuz Oyuncu Mouse : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
350TL GK30 Klavye+Mouse Set
MSI GG Vigor GK30 Combo TR Gaming Klavye & Mouse, RGB LED Aydinlatma, USB Baglanti, Suya Dayanıklı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI GG Vigor GK30 Combo TR Gaming Klavye & Mouse, RGB LED Aydinlatma, USB Baglanti, Suya Dayanıklı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
GERÇEK İNDİRİM ****
Efsane Cumada da bu fiyatlara düşebileceğini düşünüyorum ama alınır yine de bu fiyata
257TL MSI Force GC20 Gamepad
MSI Force GC20 Gamepad, PC Konsol, Android (4.1 ve Ustu) Uyumlu, Cift Titresim Motorlu, USB 2.0 Baglantili : Amazon.com.tr: Elektronik
MSI Force GC20 Gamepad, PC Konsol, Android (4.1 ve Ustu) Uyumlu, Cift Titresim Motorlu, USB 2.0 Baglantili : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
GERÇEK İNDİRİM *****
Baya iyi fiyat bu kaliteye göre
1799tl MSI Optıx G27C7
MSI 27" OPTIX G27C7 Gaming Monitör, Curved, VA, FHD, 165HZ, 1MS, Freesync Premium : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 27" OPTIX G27C7 Gaming Monitör, Curved, VA, FHD, 165HZ, 1MS, Freesync Premium : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
GERÇEK İNDİRİM **
Farklı modeller daha uygun fiyata gelebilir ama bu da özellikleri olarak fena olmadığı için koydum
440,50TL Barracuda 2 TB Harddisk
Seagate ST2000DM008 Sabit Sürücü, 2 TB, Gümüş : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Seagate ST2000DM008 Sabit Sürücü, 2 TB, Gümüş : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
GERÇEK İNDİRİM *****
Bizzat kullandığım harddisk, fiyatına göre alınır.