tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,033
tosla veriyor galibalan 2 gündür dolu şey aldım bekliyorum birde![]()
tosla veriyor galibalan 2 gündür dolu şey aldım bekliyorum birde![]()
Aynen prime olayına veriyor ama bu %10 cashback olayını vermiyor Amazona.Prime alırken veriyor. Nays üzerinden prime alırsan daha ucuz oluyor. Onu diyor muhtemelen.
18 ine kadar devamli girer. Takip etbeler bi tıraş makinesi alacaktım 3-4 gün önce prime özel indirimdeydi ama şimdi indirim bitmiş. ürünün normal stoğu var. tekrar prime indirime girer mi ürün bu hafta? daha önce denk gelen var mı böyle olaya
eyv. ihtiyacı olan varsa diye ürün ismi bırakayım.18 ine kadar devamli girer. Takip et
prime indirimlerinden kahve alıcam ama pek bir bilgim yok sizce nasıl alınır mı? ?
Ben beğenmedim ama arkadaşlar beğendi. Fena değil.prime indirimlerinden kahve alıcam ama pek bir bilgim yok sizce nasıl alınır mı? ?
hocam attığınız link çalışmıyor
Ben beğenmedim ama arkadaşlar beğendi. Fena değil.
https://www.amazon.com.tr/Julius-Me...1_7?keywords=kahve&qid=1694105815&sr=8-7&th=1hocam attığınız link çalışmıyor
Hocam ben link atmadim ama nasıl olmuş anlamadım kusura bakmayınhocam attığınız link çalışmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.amazon.com.tr/Julius-Meinl-Praesıdent-Blend-Ground/dp/B009PIIP82/ref=sr_1_7?keywords=kahve&qid=1694105815&sr=8-7&th=1
bu ikisinin farkı ney hocam?
sıkıntı yok hocam peki linkini attığım o iki ürün arasındaki fark ne ve siz olsanız ikisi arasından hangisini tercih edersiniz veya başka bir öneriniz var mı ?Hocam ben link atmadim ama nasıl olmuş anlamadım kusura bakmayın![]()
benimki dağıtımda bugün gelecekkanka senin bavul geldi mi bana sadece 1 bavul ve renk siyah almıştım mor geldi wtf?
16 saat şarj 1 saat kullanım süresi diyoreyv. ihtiyacı olan varsa diye ürün ismi bırakayım.
philips mg3720 . 410 TL'ye düşmüştü. Tekrar yakalarsam konu açarım
Powertec de düşünmüştüm aslında. 3200 modeli listemdeydi. Sendeki nedir?16 saat şarj 1 saat kullanım süresi diyorBenim powertec 1 saatte şarj oluyor ve 1 saat kullanabiliyorum.