Siparişler onaylanırsa gelmek zorunda gelmezse satıcı puanı düşer.Benim şahsi düşünceme göre kasıtlı olarak yapılan bir hareket.
Ürünün fiyatını indir öne çıkarılsın ve site trafiğini bir anlığına arttır yüzlerce ürün sat daha sonra bir kısmını yolla bir kısmını iptal et.
Ucuz PR .
Sizin de düşüncelerinizi almak isterim.
Benim şahsi düşünceme göre kasıtlı olarak yapılan bir hareket.
Ürünün fiyatını indir öne çıkarılsın ve site trafiğini bir anlığına arttır yüzlerce ürün sat daha sonra bir kısmını yolla bir kısmını iptal et.
Ucuz PR .
Siparişler onaylanırsa gelmek zorunda gelmezse satıcı puanı düşer.
Bana göre hiçbirini yollamayacaklar. Böyle şeyler bence satıcının puanını düşürür bence gerçekten yanlışlıkla girdiler. niye bu kadar bence dedim bilmiyorum kelime darcığım çok darBenim şahsi düşünceme göre kasıtlı olarak yapılan bir hareket.
Ucuz PR .
Bence hiçbirini yollamayacaklar. Böyle şeyler bence satıcının puanını düşürür bence gerçekten yanlışlıkla girdiler.
Ben de öyle biliyorum göndermeme durumunda ise cezası var.Siparişler onaylanırsa gelmek zorunda gelmezse satıcı puanı düşer.
Ben de öyle biliyorum göndermeme durumunda ise cezası var.
Şuan 2 tane mekanik 4 tane de bu setten bekliyorum bakalım gelirse açarız bir konu zaten.
Hiç klavyem kalmadı en stresli bekleyişi ben yaşıyacağım glbBen de öyle biliyorum göndermeme durumunda ise cezası var.
Şuan 2 tane mekanik 4 tane de bu setten bekliyorum bakalım gelirse açarız bir konu zaten.
Uğraşmak isteyenler eğer göndermezlerse thh başvurabilir ürünü temin ederler.
Hiç klavyem kalmadı en stresli bekleyişi ben yaşıyacağım glb