Neler Yeni

15 TL bandında çizgi roman önerir misiniz?

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
15 tl bandında güzel hikayeli,okuma alışkanlığı kazandırcak çizgi roman önerir misiniz?

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
15 TL bandında güzel hikayeli,okuma alışkanlığı kazandırcak çizgi roman önerir misiniz?
Hayatımın neredeyse 3 yılını çizgi romana yatırmış biri olarak söylüyorum çizgiromana para vermeye gerek yok ben sırf odamda güzel dursun diye alıyordum fakat internette readcomiconline sitesinden okuyordum hem ingilizcem gelişiyordu hem de tüm çizgiromanlarda var ama illaha burdan alıcam diyorsan injustice serisi kingdom come çizgiromanı superman beyond gibi çizgiromanlar güzel bir başlangıç olabilir readcomiconline içinse Final crisis serisi tavsiye edebilirim asla ve asla marvel çizgi romanıyla başlama çünki marvel bu konuda dcden çok ama çok geride
Mesaj otomatik birleştirildi:

15 TL bandında güzel hikayeli,okuma alışkanlığı kazandırcak çizgi roman önerir misiniz?
Ayrıca maalesef 15tl ye kaliteli bir çizgi roman alamazsınız :(

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayatımın neredeyse 3 yılını çizgi romana yatırmış biri olarak söylüyorum çizgiromana para vermeye gerek yok ben sırf odamda güzel dursun diye alıyordum fakat internette readcomiconline sitesinden okuyordum hem ingilizcem gelişiyordu hem de tüm çizgiromanlarda var ama illaha burdan alıcam diyorsan injustice serisi kingdom come çizgiromanı superman beyond gibi çizgiromanlar güzel bir başlangıç olabilir readcomiconline içinse Final crisis serisi tavsiye edebilirim asla ve asla marvel çizgi romanıyla başlama çünki marvel bu konuda dcden çok ama çok geride
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca maalesef 15tl ye kaliteli bir çizgi roman alamazsınız :(
Kargo ücretsiz çizgi roman satan bir site var mı?

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
15 tl ile manga okumaya başlarsın anca . cidden kaliteli mangalar var ama türkiyede manga kültürü olmadıgı için satılanlar cok kaliteli değil . kaliteli olarak attack on titan , dragon ball , one piece , naruto filan bulursun bunlarda en klasik mangalar zaten umarım daha çok gelişir de manga kültürü berserk filan okuruz

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
Kargo ücretsiz çizgi roman satan bir site var mı?
Sepet tutarına göre değişiyor tavsiye ettiğim siteler idefix paralelevrencr arkabahçe ve kidega (kidegaya tam kefil değilim ordan sipariş vermedim fakat siteden sipariş veren arkadaşlarım var ve memnun olduklarını söylediler)

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
15 TL ile manga okumaya başlarsın anca . cidden kaliteli mangalar var ama türkiyede manga kültürü olmadıgı için satılanlar cok kaliteli değil . kaliteli olarak attack on titan , dragon ball , one piece , naruto filan bulursun bunlarda en klasik mangalar zaten umarım daha çok gelişir de manga kültürü berserk filan okuruz
Peki y son erkek mi 100 kurşun mu?

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
15 TL ile manga okumaya başlarsın anca . cidden kaliteli mangalar var ama türkiyede manga kültürü olmadıgı için satılanlar cok kaliteli değil . kaliteli olarak attack on titan , dragon ball , one piece , naruto filan bulursun bunlarda en klasik mangalar zaten umarım daha çok gelişir de manga kültürü berserk filan okuruz
Berserk çevirilmiş zaten 🤨

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Sepet tutarına göre değişiyor tavsiye ettiğim siteler idefix paralelevrencr arkabahçe ve kidega (kidegaya tam kefil değilim ordan sipariş vermedim fakat siteden sipariş veren arkadaşlarım var ve memnun olduklarını söylediler)
Babil sitesi güvenli mi?

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Berserk çevirilmiş zaten 🤨
kankam berserk çevrilmişte berserk'in 40 a yakın kitabı var ve gerekli şeyler daha 4 cildini çevirdi anladın mı :D . Mesela vagabond en popüler serilerden biri ve tr de adı bile geçmiyor ingilizce bir göz attım ve bu kadar güzel cizimleri olan bir seri olamaz ya . yada kimetsu no yaiba daha bir kaç bölümünü çevirdiler cok geride yani en azından birazcık da olsa gerekli şeyler ve 2-3 tane daha marka sayesinde gelişiyor

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
kankam berserk çevrilmişte berserk'in 40 a yakın kitabı var ve gerekli şeyler daha 4 cildini çevirdi anladın mı :D
wow
. Mesela vagabond en popüler serilerden biri ve tr de adı bile geçmiyor ingilizce bir göz attım ve bu kadar güzel cizimleri olan bir seri olamaz ya . yada kimetsu no yaiba daha bir kaç bölümünü çevirdiler cok geride yani en azından birazcık da olsa gerekli şeyler ve 2-3 tane daha marka sayesinde gelişiyor
Vagabond’u ben de biliyorum, bayağı övülüyordu. Kimetsu no Yoiba’yı çevirseler bir dakika bile durmam, koleksiyon için efsane olur. İngilizce versiyonu çok pahalı :/

Son düzenleme:

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
wow

Vagabond’u ben de biliyorum, bayağı ölçülüyordu. Kimetsu no Yoiba’yı çevirseler bir dakika bile durmam, koleksiyon için efsane olur. İngilizce versiyonu çok pahalı :/
valla ingilizceleri 100 tlden başlıyor :D ben bir de webtoon olarak solo leveling'i bekliyorum. novelini netten okudum aslında oldukça sıradan bir system temalı bir seri ama webtoondaki çizimleri çok iyi yapmış gavurlar okudukça okuyasım geliyor :D

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben eskiden manga biriktirirdim. Tabi o zamanlar manga 9-10 TL'ydi. Şimdi olmuş 22-25 TL. Artık mantıksız geliyor satın almak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,608
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom