Bildiğim kadarıyla öncelik kronik rahatsızlığı olan arkadaşlarımız için2006 temmuz doğumluyum yani 15 yasim bitti 16ya girdim
İnternette görüyorum 15 yaşındakiler aşı oluyor ve bana hala asi çıkmıyor acaba neden
Evet bende öyle biliyorum çünkü ben aşı olabildim ama diğer arkadaşlarım olamıyor.Bildiğim kadarıyla öncelik kronik rahatsızlığı olan arkadaşlarımız için
hayır benim yok oldum 16 yaşındayım bazılarına veriyo bazılarına vermiyoBildiğim kadarıyla öncelik kronik rahatsızlığı olan arkadaşlarımız için
Aşı olabilirsin2006 temmuz doğumluyum yani 15 yasim bitti 16ya girdim
İnternette görüyorum 15 yaşındakiler aşı oluyor ve bana hala asi çıkmıyor acaba neden
E devlette çıktı bana 2006 lıyımAşı olabilirsin
Randevu alamıyorumbana çıkmıyor diye bir şey yok gidip aşı olabilirsin herkese mesaj gelmiyor
Randevu alamıyorumAşı olabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
E devlette çıktı bana 2006 lıyım
randevu olmadan aşı olabilecğein hastaneler varRandevu alamıyorum
Randevu alamıyorum
E nabız üzerinden öncelikli grupta siniz yazıyor aonea randevu al diyorum mhrs ye atıyor sonra mhrs öncelik yok size diyor kendi aralarında çelişki yaşıyorlar
kronik rahatsızlıığım hiç bir şey yok 2006 ekim doğumluyum yani senden daha küçüğüm fakat aşımı oldum ben. bazı arkadaşlarıma vermemiş mesela benden büyük olup2006 temmuz doğumluyum yani 15 yasim bitti 16ya girdim
Normal. O yaş grubuna yeniden kapattılar aşıyı.2006 temmuz doğumluyum yani 15 yasim bitti 16ya girdim
Dediğim gibi e nabız alabilirsin diyor mhrs ye gidiyorum yok diyorkronik rahatsızlıığım hiç bir şey yok 2006 ekim doğumluyum yani senden daha küçüğüm fakat aşımı oldum ben. bazı arkadaşlarıma vermemiş mesela benden büyük olup