Neler Yeni

15 yaşında 150 kiloyum

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu iş hapla olacak iş değil öyle olsaydı herkes hap kullanılır gereksiz kilolarından kurtulurdu ayrıca bu sorunun cevabını forumda değil doktorun yanında anca bulabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu iş hapla olacak iş değil öyle olsaydı herkes hap kullanılır gereksiz kilolarından kurtulurdu ayrıca bu sorunun cevabını forumda değil doktorun yanında anca bulabilirsin.
Kanka diyet listesi veriyorlar ömürlük haftada 1 kilo diyorlar ben annemin karnında 9 ay dursmsmis 8. Ayda çıkmışım yani o şekil diyim

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Kan tahlili yapıyorlar korkuyom 😂
Yerken bunları düşünmemen gayet doğal ama korkulacak bişey yok. Karamizah ama yağdan başka bişey bulamayacaklar. Sen git Bi doktora. Burası bunun için cevap bulabileceğin bir yer değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka diyet listesi veriyorlar ömürlük haftada 1 kilo diyorlar ben annemin karnında 9 ay dursmsmis 8. Ayda çıkmışım yani o şekil diyim
Fedakarlık olmazsa zaferde olmaz.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Diyetisyene git o zaman, ekstra olarak elinden geldiğince spor yap vs vs 1 ayda 20 kilo veremezsin sonuçta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kemal Can Kaltsak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yerken bunları düşünmemen gayet doğal ama korkulacak bişey yok. Karamizah ama yağdan başka bişey bulamayacaklar. Sen git Bi doktora. Burası bunun için cevap bulabileceğin bir yer değil.

Fedakarlık olmazsa zaferde olmaz.
Kilolu olduğum için damar bulamıyorlar bende kan görünce bayılırım

Diyetisyene git o zaman, ekstra olarak elinden geldiğince spor yap vs vs 1 ayda 20 kilo veremezsin sonuçta.
10 kg verilir ama bence ya

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Biraz daha üstüne koyarsan 10 kg verilir ama kendimi zorlayamam diyorsan 5 kilo bile veremezsin.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

Gözlerini kapat bakma o zaman. Bak 25 yaşındayım, beni de kan tutar ama kaç kere local anestezi ile ameliyata girdim, kan vermeye bayılırım. Bi Kızılay aracı göreyim işim yoksa gider kan veririm abartısız.

Ayda 10kg çok. 4-5 senin kilon için ideal. Zaten ilk başladığında hızlı verip yavaşlayacak. Doktora git doktora korkulacak bişey yok. Yemezler :)

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........
Evet Yağ yakıcı Hap yada iştah kesici bı zararsız ilaç bilen arkadaş varmı daha önce tecrubeli olan tavsiyeye açığım ama ciddi tavisye verecekler Instagram dan ulaşabilirse çok sevinirim @evertyhings
Bundan 3.5 yıl önce 110 kiloyu gördüm baktım kıyafet bulamıyorum varil gibi geziyorum bi anlık kararla diyete girdim ama sağlam bir diyet sabah kahvaltı yok akşam sadece yarım tas çorba 3 4 ayda 70 kiloya düştüm zararlımı evet bu şekilde kilo vermek zararlı bo süre sonra tansiyonun düşüyor kan şekerin düşüyor falan ama sonucuna deydi

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Seni ben çözdüm, aynı benim gibisin ama tam tersine benim de kilo almam lazım. Nasıl sen vermeye üşeniyorsan ben de yemek yiyip kilo almaya üşeniyorum bana da aldığım kalori yetmediğinden fazla yemem gerekiyor.
Bu bizim hassas noktamız ve sanırım canımız gerçekten yanana kadar asla harekete geçemeyeceğiz...

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Hocam o kiloya ulaştıysanız ameliyat olabilirsiniz diye biliyorum.

Top Bottom