15 yaşında burun ameliyatı olunur mu?

18 yaşın üstünde ameliyat ediyorlar. geçen hafta bir öğrencim burnunu kırdı 17 yaşında, 18 olmadan ameliyat yapmayiz dediler kırık burunla geziyor. Yapma ihtimalleri çok düşük 18 yaşını bekle,

istesem de hiç bir doktor yapmaz 20 yaşına kadar kemik gelişimi devam ettiğinden yapmazlar. 18 yaş bile riskli.

O yaşlarda yaptirmamaniz daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Gelişiminizi tamamladıktan sonra olabilirsiniz. Ama bi doktora sormak daha doğru olur.

Selamun aleykum arkadaslar ben 11 yaşındayken trafik kazası geçirmiştim ve röntgen sonrasında burnumun kırıldığını ögrenmistik doktor sadece tampon tedavisi uyguladı yaşım küçük olduğu için ilerde ameliyat olsun dedi iki yıl sonrasında gene kırıldı burnum bu sefer ilki kadar sert değildi anlayacağınız kadarıyla burnum ileri derece yamuk ve hiç nefes alamıyorum uzaktan bile belli oluyor yamukluğu ve burnumdan hiç nefes alamıyorum kırıldığından beri hem nefes darlığım var ondan dolayı koşamıyorum bile kbb doktoruna randevu aldım biraz ileri bir tarihe verdi şuan yaşım 15 2007 nin başında doğdum kbb doktoru beni ameliyat yapabilir mi? Ne olursa olsun ameliyat olmak istiyorum basketbol bile oynayamıyorum hatta bunun yüzünden basketbolu bıraktım
olunmaz

Geri