15 yaşinda creatine ve protein tozu kullanmak sorun yaratirmi

arweon

80+
Reaksiyon skoru
24
Merhabalar 15 yasindayim 2 3 aydir fitness yapiyorum yeterli protein alamiyorum maximum 90 100 protein tozu ve cretine almalimiyim günde 4 litre su iciyorum. eğerki kullanirsam olasi tehlikeleri soylermisiniz birde önerdiginiz marka varmi

kreatin için yeterli su içersen sorun yok protein tozu aşırı gereksiz olur yemek yapmayı öğren

saç dökülme sürecini hızlandırıyor diye biliyorum kullancaksan önce doktora danış herhangi bi sorunun olabilir

Kullanmayın kardeşim. Kas yapacam edecem diye sağlığından olursun 5 yıl sonra buralarda pişmanım siz kullanmayın diye yazarsın.
Ben de fitnessa gidiyorum, protein tozlarının fiyatlarından haberim var. 1 Kutusunu alacağın parayla 10 kilo tavuk alırsın. Git o tavukları çiğ çiğ ye protein tozundan daha sağlıklı.

creatine ve protein tozu böbrekleri yorar kardeşim çok su içmen lazım, ayrıca yaşın küçük şimdilik sadece protein tozu kullan, creatine için yaşın daha çok küçük zaten kireç gibi tadı var profesyonel bir sporcu değilsen alma creatine​

besinlerden yeteri kadar protein alamıyorsan besinlerden yeteri kadar protein almayı dene creatine toza para verceğine kıyma tavuk vs al onları tüket karnın doysun besinler sadece içindeki protein carb yağdan ibaret değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanmayın kardeşim. Kas yapacam edecem diye sağlığından olursun 5 yıl sonra buralarda pişmanım siz kullanmayın diye yazarsın.
Ben de fitnessa gidiyorum, protein tozlarının fiyatlarından haberim var. 1 Kutusunu alacağın parayla 10 kilo tavuk alırsın. Git o tavukları çiğ çiğ ye protein tozundan daha sağlıklı.
çiğ çiğ ye kısmına bende katılıyorum ama fabrikasyon tavuklar biraz riskli toksik oldukları için

bu yaşlarda bunlara gerek yok düzenli beslenme ile de gayet yeterli gelişirsin, bu yaşta ne protein tozu ne kreatini Allah aşkına

erkek arkadaşım kreatin kullanıyor yeteri kadar su içersen bir sıkıntı çıkmaz sanırım günde 4 litre su fazla onu azalt fazla su içmek de bir yerden sonra vücuduna zarar verebilir..

Merhabalar 15 yasindayim 2 3 aydir fitness yapiyorum yeterli protein alamiyorum maximum 90 100 protein tozu ve cretine almalimiyim günde 4 litre su iciyorum. eğerki kullanirsam olasi tehlikeleri soylermisiniz birde önerdiginiz marka varmi
Protein miktarı senin kilon ve boyuna bağlı istesen yeteri kadar alırsın daha çocuk yaslardasin doğal takıl herhangi takviye almadan kas kütlesi koymak yerine esneklik katman ilerde daha çok işine yarayabilir.

Parkta alkol içmek zararsız, gençliği yaşamak için yapılan bir şey ama protein tozu zararlı, hangi şartlarda beslendiği, kesildiği, yolunduğu bilinmeyen tavuk daha zararlı. Yersen :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Creatine alınabilir yeterli su içmeyi unutma. Protein tozu pahalı eminim ki tavuk haşlayacak veya baharatlayıp kızartacak zamanın vardır öyle çöz o işi toz yine almanı öneririm bazen zamanın olmayabilir veya spor sonrasi işin çıkar 3-4 saat yemek yiyemeyecek olursun o zaman çakarsin 1 ölçek ama rutine katma tozu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,286
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri