Merhabalar 15 yasindayim 2 3 aydir fitness yapiyorum yeterli protein alamiyorum maximum 90 100 protein tozu ve cretine almalimiyim günde 4 litre su iciyorum. eğerki kullanirsam olasi tehlikeleri soylermisiniz birde önerdiginiz marka varmi
çiğ çiğ ye kısmına bende katılıyorum ama fabrikasyon tavuklar biraz riskli toksik oldukları içinKullanmayın kardeşim. Kas yapacam edecem diye sağlığından olursun 5 yıl sonra buralarda pişmanım siz kullanmayın diye yazarsın.
Ben de fitnessa gidiyorum, protein tozlarının fiyatlarından haberim var. 1 Kutusunu alacağın parayla 10 kilo tavuk alırsın. Git o tavukları çiğ çiğ ye protein tozundan daha sağlıklı.
80kac kilosun
kas kutlen varsa kreatin alabilirsin protein icin tavuk bonfile alabilirsin tozdan daha ucuza geliyor
Protein miktarı senin kilon ve boyuna bağlı istesen yeteri kadar alırsın daha çocuk yaslardasin doğal takıl herhangi takviye almadan kas kütlesi koymak yerine esneklik katman ilerde daha çok işine yarayabilir.Merhabalar 15 yasindayim 2 3 aydir fitness yapiyorum yeterli protein alamiyorum maximum 90 100 protein tozu ve cretine almalimiyim günde 4 litre su iciyorum. eğerki kullanirsam olasi tehlikeleri soylermisiniz birde önerdiginiz marka varmi
Parkta alkol içmek zararsız, gençliği yaşamak için yapılan bir şey ama protein tozu zararlı, hangi şartlarda beslendiği, kesildiği, yolunduğu bilinmeyen tavuk daha zararlı. YersenKullanmayın kardeşim. Kas yapacam edecem diye sağlığından olursun 5 yıl sonra buralarda pişmanım siz kullanmayın diye yazarsın.
Ben de fitnessa gidiyorum, protein tozlarının fiyatlarından haberim var. 1 Kutusunu alacağın parayla 10 kilo tavuk alırsın. Git o tavukları çiğ çiğ ye protein tozundan daha sağlıklı.