Hocam saçmalamayın Allahınızı severseniz ya. Şuan Amerika'da bile büyük bir yazılımcı yada şunu diyin doğru yazılımcı açığı var. Yapay zeka almış başını gidiyor. İleride yazılıma bir sürü yeni dal eklenecek şuan yazılıma başlaması yapacağı en iyi şey olucak ama tabii ilk önce İngilizceyi düzeltmesi lazım.Bence başka bi meslek edin çünkü o kadar çok talibi var ki bu mesleğin
Bence başka bi meslek edin çünkü o kadar çok talibi var ki bu mesleğin
Hocam İngilizceyi nasıl yapcaz?Hocam saçmalamayın Allahınızı severseniz ya. Şuan Amerika'da bile büyük bir yazılımcı yada şunu diyin doğru yazılımcı açığı var. Yapay zeka almış başını gidiyor. İleride yazılıma bir sürü yeni dal eklenecek şuan yazılıma başlaması yapacağı en iyi şey olucak ama tabii ilk önce İngilizceyi düzeltmesi lazım.
Tabi buda bi gerçek... aslında demek istediğim kime sorsam ben yazılımcı olcam diyor yazılımcı olmıycam diyen yok herkes bu meslekte gerçekten gelecekte herkes bu iş için adaylar baya fazla olabilirHocam saçmalamayın Allahınızı severseniz ya. Şuan Amerika'da bile büyük bir yazılımcı yada şunu diyin doğru yazılımcı açığı var. Yapay zeka almış başını gidiyor. İleride yazılıma bir sürü yeni dal eklenecek şuan yazılıma başlaması yapacağı en iyi şey olucak ama tabii ilk önce İngilizceyi düzeltmesi lazım.
Emin olun çoğu sadece for dongusuyle ekrana sayı mayi yazan kişilerdir.Tabi buda bi gerçek... aslında demek istediğim kime sorsam ben yazılımcı olcam diyor yazılımcı olmıycam diyen yok herkes bu meslekte gerçekten gelecekte herkes bu iş için adaylar baya fazla olabilir
Yada otomatik discord botu yapan veletlerTabi buda bi gerçek... aslında demek istediğim kime sorsam ben yazılımcı olcam diyor yazılımcı olmıycam diyen yok herkes bu meslekte gerçekten gelecekte herkes bu iş için adaylar baya fazla olabilir
Hyr bide dedisine facbook açıp kendisine yazılımcıyım diyen var xdEmin olun çoğu sadece for dongusuyle ekrana sayı mayi yazan kişilerdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yada otomatik discord botu yapan veletler
Ülkemizde havalı olmak için çok şey yapan var. Benim arkadaşım yada arkadaşım demiyim sınıfın popüleri diyim. Ben yazilimciyim diye geçiniyordu olm bı baktım çocuk 6 satır koddan fazlasını yazmamış. Bi b. Bilmiyor.Hyr bide dedisine facbook açıp kendisine yazılımcıyım diyen var xd
Tam tersi hem inanılmaz bir açık var hemde teknoloji geliştirkçe kapsamda genişliyor.Bence başka bi meslek edin çünkü o kadar çok talibi var ki bu mesleğin
Satır sayısı çok da önemli değil aslında. Belki çocuk kendi modülünü yazıp projesine entegre etti ?Ülkemizde havalı olmak için çok şey yapan var. Benim arkadaşım yada arkadaşım demiyim sınıfın popüleri diyim. Ben yazilimciyim diye geçiniyordu olm bı baktım çocuk 6 satır koddan fazlasını yazmamış. Bi b. Bilmiyor.
Yokhocam. İf elsele say girdisini yapmış.Satır sayısı çok da önemli değil aslında. Belki çocuk kendi modülünü yazıp projesine entegre etti ?
UuU DeveloperYokhocam. İf elsele say girdisini yapmış.