Neler Yeni

15 yaşında yazılıma başlamak

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
Merhabalar,
15 yaşındayım ve düşük seviye bir İngilizceye sahibim ve yazılım öğrenmek istiyorum ne önerirsiniz.
Bekliyorum önerilerinizi;)

CemSultan01

80+ Bronze
Bence başka bi meslek edin çünkü o kadar çok talibi var ki bu mesleğin🤯
Hocam saçmalamayın Allahınızı severseniz ya. Şuan Amerika'da bile büyük bir yazılımcı yada şunu diyin doğru yazılımcı açığı var. Yapay zeka almış başını gidiyor. İleride yazılıma bir sürü yeni dal eklenecek şuan yazılıma başlaması yapacağı en iyi şey olucak ama tabii ilk önce İngilizceyi düzeltmesi lazım.

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence başka bi meslek edin çünkü o kadar çok talibi var ki bu mesleğin

Hocam saçmalamayın Allahınızı severseniz ya. Şuan Amerika'da bile büyük bir yazılımcı yada şunu diyin doğru yazılımcı açığı var. Yapay zeka almış başını gidiyor. İleride yazılıma bir sürü yeni dal eklenecek şuan yazılıma başlaması yapacağı en iyi şey olucak ama tabii ilk önce İngilizceyi düzeltmesi lazım.
Hocam İngilizceyi nasıl yapcaz?

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Tabi buda bi gerçek... aslında demek istediğim kime sorsam ben yazılımcı olcam diyor yazılımcı olmıycam diyen yok herkes bu meslekte gerçekten gelecekte herkes bu iş için adaylar baya fazla olabilir

CemSultan01

80+ Bronze
Tabi buda bi gerçek... aslında demek istediğim kime sorsam ben yazılımcı olcam diyor yazılımcı olmıycam diyen yok herkes bu meslekte gerçekten gelecekte herkes bu iş için adaylar baya fazla olabilir
Emin olun çoğu sadece for dongusuyle ekrana sayı mayi yazan kişilerdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada otomatik discord botu yapan veletler

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
İngilizceni geliştirmelisin. Yazılıma hangi alanda giriş yapmak istiyorsun?

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Emin olun çoğu sadece for dongusuyle ekrana sayı mayi yazan kişilerdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada otomatik discord botu yapan veletler
Hyr bide dedisine facbook açıp kendisine yazılımcıyım diyen var xd

CemSultan01

80+ Bronze
Hyr bide dedisine facbook açıp kendisine yazılımcıyım diyen var xd
Ülkemizde havalı olmak için çok şey yapan var. Benim arkadaşım yada arkadaşım demiyim sınıfın popüleri diyim. Ben yazilimciyim diye geçiniyordu olm bı baktım çocuk 6 satır koddan fazlasını yazmamış. Bi b. Bilmiyor.

mfimmel

80+ Silver
Bence başka bi meslek edin çünkü o kadar çok talibi var ki bu mesleğin🤯
Tam tersi hem inanılmaz bir açık var hemde teknoloji geliştirkçe kapsamda genişliyor.

Önümüzdeki senelerde de dediğinin olacağını düşünmüyorum çünkü dediğim gibi oldukça kapsamlı bir alan ve bu kapsam genişlemeye devam edecek.

Bu zamanlar başlamak için uygun zamanlar hele bide yaşlar gençken başlanırsa çok daha iyi olur.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Ülkemizde havalı olmak için çok şey yapan var. Benim arkadaşım yada arkadaşım demiyim sınıfın popüleri diyim. Ben yazilimciyim diye geçiniyordu olm bı baktım çocuk 6 satır koddan fazlasını yazmamış. Bi b. Bilmiyor.
Satır sayısı çok da önemli değil aslında. Belki çocuk kendi modülünü yazıp projesine entegre etti ? 🤔

CemSultan01

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,504
Üyeler
164,685
Son üye
JasonHartley
Top Bottom