Neler Yeni

15 Yaşındayım göbek ve kalçam yağlı Nasıl Azaltabilirim

Mehmet123223

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Luka
15 yaşındayım 168-169 boyum var kilom 64 65 kilolarındayım ama göbek tarafı göğüs ve kalçam yağlı ne yapmam lazım aktif olarak fitness yapıyorum nasıl beslenmeliyim ve kardiyo gibi şeyler yaplamlımıyım

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Aktif olarak fitness yapıyorsun fakat şuan skinny fatsin bence antrenmanın hakkını vermiyorsun. Büyük çoğunlukla kardiyo yap ve temiz beslen inan seni geliştirdiğini sandığın ağırlık antrenmanlarından çok daha iyi gözükeceksin

NZXT

80+ Bronze
Bana kalırsa olduğun gibi yaşa kendini bir diyete zorlamana gerek yok dilediğin gibi ol.

Mehmet123223

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Luka
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aktif olarak fitness yapıyorsun fakat şuan skinny fatsin bence antrenmanın hakkını vermiyorsun. Büyük çoğunlukla kardiyo yap ve temiz beslen inan seni geliştirdiğini sandığın ağırlık antrenmanlarından çok daha iyi gözükeceksin
ilk ayım ama göğüsüme dokunduğumda gelişme falan var mesela amaşu yağlardan kurtulmak istiyorum temiz beslen dediğiniz fast food haftada bir yiyorum bazen o da olmuyor okuldan eve gelip yiyorum dışarıda yemek yemiyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şekerli yağlı asitli şeyleri tamamen bırak haftanın 5 günü karın antremani çalış.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
ege erdem demirelli
ilk ayım ama göğüsüme dokunduğumda gelişme falan var mesela amaşu yağlardan kurtulmak istiyorum temiz beslen dediğiniz fast food haftada bir yiyorum bazen o da olmuyor okuldan eve gelip yiyorum dışarıda yemek yemiyorum
Hocam büyük ihtimalle yediğiniz ev yemekleri yağlı biraz o yüzden gitmiyor olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,997
Üyeler
168,070
Son üye
Heroman034
Top Bottom