Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
En az bir araba parası da yaptırmaya harcarsındoğruya doğru evet ama altımda bi arabam olsa daha iyi olur
En az bir araba parası da yaptırmaya harcarsındoğruya doğru evet ama altımda bi arabam olsa daha iyi olur
hocam önemli olan satabilmek değil aslında ayağımı yerden kesecek eğlenebileceğim bir araçİnşallah dilediğinizi bulursunuz hocam son sahip olma garantili araçlardan şahsi fikrim uzak durmanız
Neyi soruyorsun dostum söyle anlatayım50 Taklalı toplanmış tofaşlar geliyor.
Bizim kapı komşumuz değişensiz toros sw yi 240a aldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl olacak kral o zaman bir anlatsana
Kanki alma o zaman bence yani bu paraya pert tofaş bulursun her hafta sanayi garantili başka zor yani.kanka sırf motor yaptırmak istesen sandık motor zaten 70-100 bin arası
Kanki 150 lirası olan ne yapacak onu anlatNeyi soruyorsun dostum söyle anlatayım
dediğim paraya sorunsuz binilecek birçok araç var aslında ama aklımdaki şey bir genç için o paralara uygun ne araç var sorusunu cevaplamaktı burda bi cevap bulabileceğimi zannetmiyorumKanki alma o zaman bence yani bu paraya pert tofaş bulursun her hafta sanayi garantili başka zor yani.
Reis madem vardı biliyordun bize neden sordundediğim paraya sorunsuz binilecek birçok araç var aslında ama aklımdaki şey bir genç için o paralara uygun ne araç var sorusunu cevaplamaktı burda bi cevap bulabileceğimi zannetmiyorum
Attığın linkteki arabayı al sen dostum boşver sorma bizedediğim paraya sorunsuz binilecek birçok araç var aslında ama aklımdaki şey bir genç için o paralara uygun ne araç var sorusunu cevaplamaktı burda bi cevap bulabileceğimi zannetmiyorum
Katılıyorum kral direk alsın onu görsün.Attığın linkteki arabayı al sen dostum boşver sorma bize