Neler Yeni

Öneri 150-1000TL Arası Kulaklık Öneri Rehberi

nmn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Numan
MH752 ben kullandığımda cok rahatti ve güzel ses kasılıyordu PUBG'de adamın nereden çıkacağında eğer bir deneyimin varsa şaşmıyorsun gayet isabetli veriyor. Bazı kişilere kötü gelebilir Cloud II de çok övülüyor ama gömen de iyi gömüyor yani :).
hocam peki steelseries arctis 1 wireless kullandınız mı yada bilginiz varmı bu kulaklığı alsam pişman olur muyum. ses olarak bi mh 752 eder mi yada yaklaşır mı ?

T.P.G.

80+ Titanium
hocam peki Steelseries arctis 1 wireless kullandınız mı yada bilginiz varmı bu kulaklığı alsam pişman olur muyum. ses olarak bi mh 752 eder mi yada yaklaşır mı ?
Ses olarak bilemem ama Arctis serisini iade eden çok kişi var. Kısık ses vs. sorunlar var. MH752 hala 700tl ise bence almalısın kaçırma derim. Eğer kablosuz istersen H7 olabilir. Ama MH752 her turlü daha iyidir. Cloud II'de düşünebilirsin ama MH752 700tl iken kaçırma.

T.P.G.

80+ Titanium
Rampage Drop Plus ürünü bir taraftan daha az ses gelme problemi yüzünden kaldırıldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Razer tiamat 2.2 v2 kullandınız mı?
Pardon şimdi gördüm. Kullanmadım ama listeye eklemedim.

Son düzenleme:

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
@keremcnsz24 kanka Drop Plus ile ilgili şikayetler artıyor bence artık önermeyelim.
Alakası yok, kaç kişiye önerdim. Deneyimledim ileride alacağım. Uzun süredir kullananlar da var. Discord arkaşımda da var. Bir kişinin ürünü sorunlu olmuş bir taraftan ses gelmiş diye bırakılmaz. Her üründe olabilir bu.

T.P.G.

80+ Titanium
Alakası yok, kaç kişiye önerdim. Deneyimledim ileride alacağım. Uzun süredir kullananlar da var. Discord arkaşımda da var. Bir kişinin ürünü sorunlu olmuş bir taraftan ses gelmiş diye bırakılmaz. Her üründe olabilir bu.
Yok birkaç kişide olmuş. Yorumlarında da gark ettim. Sorunlu modelleri var galiba şu an piyasada. Ben artık önermeyeceğim böyle birden bire fazlalaştı.

T.P.G.

80+ Titanium
Bak mesela bu var. Yorum diyorsan hangi sitede olduğunu unuttum ama rastladım.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bak mesela bu var. Yorum diyorsan hangi sitede olduğunu unuttum ama rastladım.

Yaklaşık 100 mesaj okudum bu kulaklık hakkında sadece yukarıda attığın dahil iki kişide gördüm, 3 arkadaşımda da var. Hiçbir sorun yok. YouTube incelemelerinden bakıyorum, mikrofon kalitesi efsane. Pedler aşırı rahat. Full seste azıcık dışarıya ses veriyor her kulaklıkta olduğu gibi. Dropta az iken bile fazla veriyordu. Bunu Plus da çözmüşler. Her yorum iyi 100 yorumdan 1 i kötü diye al işte Rampage almam diyip bu kötü diye geziyor diğer iyi yorumları görmezden geliyor insan. Ben önereceğim, gayet memnunlar. Yakında ben de alacağım.

T.P.G.

80+ Titanium
Yaklaşık 100 mesaj okudum bu kulaklık hakkında sadece yukarıda attığın dahil iki kişide gördüm, 3 arkadaşımda da var. Hiçbir sorun yok. YouTube incelemelerinden bakıyorum, mikrofon kalitesi efsane. Pedler aşırı rahat. Full seste azıcık dışarıya ses veriyor her kulaklıkta olduğu gibi. Dropta az iken bile fazla veriyordu. Bunu Plus da çözmüşler. Her yorum iyi 100 yorumdan 1 i kötü diye al işte Rampage almam diyip bu kötü diye geziyor diğer iyi yorumları görmezden geliyor insan. Ben önereceğim, gayet memnunlar. Yakında ben de alacağım.
İnceleme bekliyorum :).

T.P.G.

80+ Titanium
HyperX Cloud Stinger modeli listeden yakın fiyatta HS50 Pro olduğu icin kaldırıldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,237
Üyeler
169,830
Son üye
DarthVader31
Top Bottom