Erwinromel
80+
Razer tiamat 2.2 v2 kullandınız mı?
hocam peki steelseries arctis 1 wireless kullandınız mı yada bilginiz varmı bu kulaklığı alsam pişman olur muyum. ses olarak bi mh 752 eder mi yada yaklaşır mı ?MH752 ben kullandığımda cok rahatti ve güzel ses kasılıyordu PUBG'de adamın nereden çıkacağında eğer bir deneyimin varsa şaşmıyorsun gayet isabetli veriyor. Bazı kişilere kötü gelebilir Cloud II de çok övülüyor ama gömen de iyi gömüyor yani.
Ses olarak bilemem ama Arctis serisini iade eden çok kişi var. Kısık ses vs. sorunlar var. MH752 hala 700tl ise bence almalısın kaçırma derim. Eğer kablosuz istersen H7 olabilir. Ama MH752 her turlü daha iyidir. Cloud II'de düşünebilirsin ama MH752 700tl iken kaçırma.hocam peki Steelseries arctis 1 wireless kullandınız mı yada bilginiz varmı bu kulaklığı alsam pişman olur muyum. ses olarak bi mh 752 eder mi yada yaklaşır mı ?
Pardon şimdi gördüm. Kullanmadım ama listeye eklemedim.Razer tiamat 2.2 v2 kullandınız mı?
Alakası yok, kaç kişiye önerdim. Deneyimledim ileride alacağım. Uzun süredir kullananlar da var. Discord arkaşımda da var. Bir kişinin ürünü sorunlu olmuş bir taraftan ses gelmiş diye bırakılmaz. Her üründe olabilir bu.@keremcnsz24 kanka Drop Plus ile ilgili şikayetler artıyor bence artık önermeyelim.
Yok birkaç kişide olmuş. Yorumlarında da gark ettim. Sorunlu modelleri var galiba şu an piyasada. Ben artık önermeyeceğim böyle birden bire fazlalaştı.Alakası yok, kaç kişiye önerdim. Deneyimledim ileride alacağım. Uzun süredir kullananlar da var. Discord arkaşımda da var. Bir kişinin ürünü sorunlu olmuş bir taraftan ses gelmiş diye bırakılmaz. Her üründe olabilir bu.
Atar mısın?Yok birkaç kişide olmuş. Yorumlarında da gark ettim. Sorunlu modelleri var galiba şu an piyasada. Ben artık önermeyeceğim böyle birden bire fazlalaştı.
Bak mesela bu var. Yorum diyorsan hangi sitede olduğunu unuttum ama rastladım.Atar mısın?
Yaklaşık 100 mesaj okudum bu kulaklık hakkında sadece yukarıda attığın dahil iki kişide gördüm, 3 arkadaşımda da var. Hiçbir sorun yok. YouTube incelemelerinden bakıyorum, mikrofon kalitesi efsane. Pedler aşırı rahat. Full seste azıcık dışarıya ses veriyor her kulaklıkta olduğu gibi. Dropta az iken bile fazla veriyordu. Bunu Plus da çözmüşler. Her yorum iyi 100 yorumdan 1 i kötü diye al işte Rampage almam diyip bu kötü diye geziyor diğer iyi yorumları görmezden geliyor insan. Ben önereceğim, gayet memnunlar. Yakında ben de alacağım.Bak mesela bu var. Yorum diyorsan hangi sitede olduğunu unuttum ama rastladım.
Rampage drop plus ses sorunu
Rampage drop plus aldım. Sağ kulağın sola göre daha az ses verdiğini fark ettim, basslı bi müzik açtım denemek için, Sol kulak titreşim verirken sağ kulak titreşim vermiyor acaba bu sorunu yaşayan başka birisi var mı ?donanimarsivi.com
İnceleme bekliyorumYaklaşık 100 mesaj okudum bu kulaklık hakkında sadece yukarıda attığın dahil iki kişide gördüm, 3 arkadaşımda da var. Hiçbir sorun yok. YouTube incelemelerinden bakıyorum, mikrofon kalitesi efsane. Pedler aşırı rahat. Full seste azıcık dışarıya ses veriyor her kulaklıkta olduğu gibi. Dropta az iken bile fazla veriyordu. Bunu Plus da çözmüşler. Her yorum iyi 100 yorumdan 1 i kötü diye al işte Rampage almam diyip bu kötü diye geziyor diğer iyi yorumları görmezden geliyor insan. Ben önereceğim, gayet memnunlar. Yakında ben de alacağım.