bunu düşündüm fakat küçük dediler yarın media markta gidicem bulurmuyum? denemek içinhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_corsaır-katar-pro-kablolu-oyuncu-mouse-12-000-dpı-optik-sensör-siyah-ch-930c011-eu-1212906.html?rbtc=aka|ops|||p|standart|&v=1.11.1 (f/p mouselerden birisi sensörü Pixart PMW-3327)
Benim ellerim büyük ama ona rağmen çok verimli bir performans sunuyor. Kardeşiminkini kullanıyorum şu an kendime de alacağım. Kesinlikle f/p ürünü başka bir çok mouse denemiş birisiyim.bunu düşündüm fakat küçük dediler yarın media markta gidicem bulurmuyum? denemek için
anladım oyunlarda performans nasıl?Benim ellerim büyük ama ona rağmen çok verimli bir performans sunuyor. Kardeşiminkini kullanıyorum şu an kendime de alacağım. Kesinlikle f/p ürünü başka bir çok mouse denemiş birisiyim.
Mükemmel desem abartmış olmam diye düşünüyorum f/p ya ürünüanladım oyunlarda performans nasıl?
1. tutuşu kullanıyorum düşüneceğim teşekkürlerEl ölçünüz ve tutuş biçiminiz nedir? hangi fare olursa olsun elinize uyması en önemlisidir.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orta-büyük boy:
Bol makrolu bir mouse üst seviye kaliteli bir sensör kullanıyor fiyatı 240 TL.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıitopya.com
Aynı sensörü kullanıyor bu biraz daha geniş ve ergonomik duruyor fiyatı 200 TL.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıitopya.com
ikisini de gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.