Güzel ve kaliteli bir mouse bence pişman etmez amaEverest rampage shine SMX R--15
eywallah çok sağol önerini dikkate alacağım..Everest rampage shine SMX R--15
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güzel ve kaliteli bir mouse bence pişman etmez ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Buyur Reisim bunlar da yorumlar
Rampage shineBütçem 150-200 TL bu fiyat bandında önerebileceğiniz mouse'lar varsa yazar mısınız ?
Knk baya kücük bende var elimin içinde kayboluyorKanka g300s alabilirsin yanında mousepad de veriyorlar genelde yorumlar mükemmel arkadaşım kullanıyor basketçi çok da küçük değilmiş (tek kötü yorum küçük olması
Razer deadheater birde şu anda binlerce hpnin rgb mouse var 110 tle bi bak istersenBütçem 150-200 TL bu fiyat bandında önerebileceğiniz mouse'lar varsa yazar mısınız ?
Bu arada razerı ben kullanıyorum çok memnunumRazer deadheater birde şu anda binlerce hpnin rgb mouse var 110 tle bi bak istersen
Knk benim elim küçük yani 15 cm falandır karışım hesap et bana iyi geldi yaKnk baya kücük bende var elimin içinde kayboluyor
Knk ben alcam da bı sıkıntısı var mı mouse olarak pas olarakKnk baya kücük bende var elimin içinde kayboluyor
Rica ederiz reis her zamanHepinize çok teşekkür ederim. Çok sağolun.. Önerilerinizi dikkate alacağım.