150-200K bütçe laptop önerisi

SsLiqht

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
150000
@Abdullah Hacıgül
Merhaba,
Kendime yeni bir laptop almak istiyorum. Bütçem 150.000 - 200.000 TL arası ama ihtiyaç olursa biraz daha çıkabilirim.
Amacım, almışken uzun ömürlü ve gerçekten kaliteli bir cihaz almak.

Beklentilerim şöyle:

Güncel ve yüksek sistem isteyen oyunları sorunsuz oynatabilmesi

Film ve dizi izlerken keyif verecek kaliteli bir ekranı olması

Genel olarak yüksek performans sunması ve zamanla yavaşlamaması

Bilgisayar donanımları konusunda çok fazla bilgim yok. Bu yüzden bana hangi özelliklere neden dikkat etmem gerektiğini sade bir şekilde açıklayabilirseniz çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkür ederim.

@Abdullah Hacıgül
Merhaba,
Kendime yeni bir laptop almak istiyorum. Bütçem 150.000 - 200.000 TL arası ama ihtiyaç olursa biraz daha çıkabilirim.
Amacım, almışken uzun ömürlü ve gerçekten kaliteli bir cihaz almak.

Beklentilerim şöyle:

Güncel ve yüksek sistem isteyen oyunları sorunsuz oynatabilmesi

Film ve dizi izlerken keyif verecek kaliteli bir ekranı olması

Genel olarak yüksek performans sunması ve zamanla yavaşlamaması

Bilgisayar donanımları konusunda çok fazla bilgim yok. Bu yüzden bana hangi özelliklere neden dikkat etmem gerektiğini sade bir şekilde açıklayabilirseniz çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkür ederim.

200 k ya bir sistem dizersin aklın hayalin almaz :) Ama laptop istiyorsun .

200 k ya bir sistem dizersin aklın hayalin almaz :) Ama laptop istiyorsun .
Masaüstü bilgisayarım var zaten ama onu kardeşime bırakıp laptopa geçecdğim çünkü şu sıralar çok yolculuk yapıyorum laptop daha çok işime yarayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O Zaman ben bi videosunu izleyeyim bu laptopun karar verip etiketleyeyim seni abdullah abi

@Abdullah Hacıgül
Ben genelde oyun oynuyorum, dizi-film izliyorum. Hobi olarak da video edit işleriyle ve 3D tasarımla uğraşıyorum. Alacağım laptopun uzun süre işimi görmesini istiyorum, yıllarca değiştirme derdim olmasın.

Denediğiniz oyunlarda işlemcinin 90-100 dereceye çıktığını söylediniz ama ben öyle çok yüksek sistem isteyen oyunlar oynamıyorum. Eğer bu laptop bana uygun diyorsanız, size güvenip alacağım.

@Abdullah Hacıgül
Ben genelde oyun oynuyorum, dizi-film izliyorum. Hobi olarak da video edit işleriyle ve 3D tasarımla uğraşıyorum. Alacağım laptopun uzun süre işimi görmesini istiyorum, yıllarca değiştirme derdim olmasın.

Denediğiniz oyunlarda işlemcinin 90-100 dereceye çıktığını söylediniz ama ben öyle çok yüksek sistem isteyen oyunlar oynamıyorum. Eğer bu laptop bana uygun diyorsanız, size güvenip alacağım.
MSI Titan modeli bu işin zirvesi zaten bedava fiyata veriyorum ve ürün kesinlikle sıfırdan farksız yaptığın işler için de zaten biçilmiş kaftan. Kesin alıcam diyorsan özelden mesaj gönderebilirsin.

MSI Titan modeli bu işin zirvesi zaten bedava fiyata veriyorum ve ürün kesinlikle sıfırdan farksız yaptığın işler için de zaten biçilmiş kaftan. Kesin alıcam diyorsan özelden mesaj gönderebilirsin.
Titan'ların önceden soğutmalarını beğenmiyordum hiç. Maksimum kaç görüyor hem işlemci hem ekran kartı?

Özelden ben de mesaj göndermiştim bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,690
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri