150-250 TL Kulaklık Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
221
150-250 TL arası kulaklık bakıyorum, oyuncu kulaklığı olmasını istemiyorum çünkü dışarıda da kullanıcam.
Siyah renkte olmasını istiyorum, diğer renkleri üzerimde bulundurmayı pek sevmiyorum.
Kablosunun uzun olması lazım, uzun değilse de yanında jag uzatıcı kablo da önerir misiniz?

Bulduğum kulaklıklar:

150-250 TL arası kulaklık bakıyorum, oyuncu kulaklığı olmasını istemiyorum çünkü dışarıda da kullanıcam.
Siyah renkte olmasını istiyorum, diğer renkleri üzerimde bulundurmayı pek sevmiyorum.
Kablosunun uzun olması lazım, uzun değilse de yanında jag uzatıcı kablo da önerir misiniz?

Bulduğum kulaklıklar:
tronsmart

Sony almadın dene ben aldım kablosu bozuldu bakmadı garanti

Telefon a takılıyor mu ve CS oynarken nasıl
Aynen telefonda kullanılıyor, CS de güzel ama ben daha çok valorant oynuyom ve gayet güzel performans veriyor 7.1 almaya gerek olmadığını düşünmeye başladım.

sony kullanan tandıklarım vardı sıkıtnı çıakrdıklarını görmedim.

sony kullanan tandıklarım vardı sıkıtnı çıakrdıklarını görmedim.
Kulaklık da sıkıntı yok garanti servisi çok kötü ben mesela kullanırken üstüne düştüm ve jak girişi yamuldu garantiye gönderdim hiçbir şey yapmadan geri gönderdiler bari para karşılığında tamir yapın yapmadılar onunda sonra beni numara aradı Sony den indirimli ürün talep etti tamam dedim öteki gün gene aradılar saçma sapan şeyler dediler ne bilim plazma TV şikayetinz vardı falan diye bende sizle mı uğraşxam dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,232
Üyeler
192,655
Son üye
futra
Geri