Neler Yeni

150 Fps alıyorum ama oyun donuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ahmet Kaya
Cpu kullanımını açarmısın ve msaa4x dene

rn_image_picker_lib_temp_2768263b-2254-4024-90fe-0bde45ba2cb9.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Cpu kullanımını açarmısın ve msaa4x dene
Msaa4x ne olduğunu ve nasıl açılacağını bilmiyorum

İnternet ile ilgili sorun olabilir?
oyunu offline oynuyorum

Rebellee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Turgay Turgut
vsync açarsanız sorununuz düzelicektir.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Oyunun ayarları ne hocam? Ayarları olabildiğince yükseltin çünkü attığınız tüm ss lerde gpu kullanımınız ve gpu clock hızınız çok hareketli ve güç kullanımı çok az, ortalama 100w çekmesi gerekirken 50w bandında değiştiğini görüyorum, ayarları düşük oynamak fpsi arttırabilir ama bu sefer de ekran kartı yerine işlemciye yük bineceği için drop olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ahmet Kaya
Oyunun ayarları ne hocam? Ayarları olabildiğince yükseltin çünkü attığınız tüm ss lerde gpu kullanımınız ve gpu clock hızınız çok hareketli ve güç kullanımı çok az, ortalama 100w çekmesi gerekirken 50w bandında değiştiğini görüyorum, ayarları düşük oynamak fpsi arttırabilir ama bu sefer de ekran kartı yerine işlemciye yük bineceği için drop olabilir.
Hocam gta 5 kapattım Uncharteda geçtim oyunun kalitesini yükseğe alıyorum onun bir üstü ultra ultaryı açınca oynanmıyor full donuyor amd fsr açıtım kaliteyi yükseğe aldım yine fps yüksek yine drop yiyorum şimdi ne yapacağım ?

Oyun : Uncharted
Yüksek ayarlar amd fsr kapalı

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    422.7 KB · Hit: 33

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Hocam gta 5 kapattım Uncharteda geçtim oyunun kalitesini yükseğe alıyorum onun bir üstü ultra ultaryı açınca oynanmıyor full donuyor amd fsr açıtım kaliteyi yükseğe aldım yine fps yüksek yine drop yiyorum şimdi ne yapacağım ?

Oyun : Uncharted
Yüksek ayarlar amd fsr kapalı
Evet şuan gpu için güç seviyesi normalde, clock hızı gözükmüyor ama güç bu kadar yükseldiğine göre o da stabildir. Ama hala drop yiyorsun görünüşe göre, işlemcinin clock hızı gayet iyi olsa da gta 5 de 85 civarı bu oyunda 89 derecede çalıştığını görüyorum, belki bu performansa etki ediyor olabilir, o msi panelinde sıcaklık için cpu1 i seçmişsin yani sadece 1 çekirdeğin sıcaklığını gösteriyor, onu direkt cpu temp olarak seç, ve kasanın kapağını açıp işlemciyi biraz serinletmeyi dene eğer sorun işlemci sıcaklığından kaynaklanıyorsa belki faydası dokunabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yiğit:)tyln
benim bilgisayarımda aynı sorun vardı vsync açınca düzelmişti

Top Bottom