ben g300s kullanıyorum 13bindpı olması lazım mükemmel bir mouse fiyatıda çok iyi donanım arşivinde videosu var girip izlemelisin çok başarılı150₺ bütçem var en fazla 20-30₺ üstüne çıkabilirim bu fiyat bandında güzel bir mouse arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
150₺ bütçem var en fazla 20-30₺ üstüne çıkabilirim bu fiyat bandında güzel bir mouse arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
150₺ bütçem var en fazla 20-30₺ üstüne çıkabilirim bu fiyat bandında güzel bir mouse arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
G300s elime küçük geliyor.ben g300s kullanıyorum 13bindpı olması lazım mükemmel bir mouse fiyatıda çok iyi donanım arşivinde videosu var girip izlemelisin çok başarılı
Fiyatı baya uygunmuş benim için önemli olanda hafiflik ve dediğin gibi yağ gibi akması.1 yıldır kullanıyorum. Tasarımı çok afilli olmasa da CSGO gibi düşük sensivity oynanması gereken oyunlarda mousepad üzerinde yağ gibi akıyor. Profesyonel bir mouse benceRampage SMX-R10 ORION Usb Siyah 4000 Dpi Makrolu Oyuncu Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Rampage SMX-R10 ORION Usb Siyah 4000 Dpi Makrolu Oyuncu Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bulabilirmisin bilmiyorum ama steelseries bak eskiden rival100 o fiyatlaraydı mükemmeldir ürünleri150₺ bütçem var en fazla 20-30₺ üstüne çıkabilirim bu fiyat bandında güzel bir mouse arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.