Hocam bu site ne kadar güvenilir daha önce hiç görmedimBunu kullanıyorum 1 senedir, gayet memnunum.
'qp honeycomb xl 90x40 mousepad' için arama sonuçları
www.qp.com.tr
Hocam ben 90x40 kullanmayı tercih etmiştim çok küçük değil mi bu mousepad30 TL artırıp https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-steelseries-qck-edge-large-fiyati,388645463.html bunu almanı öneririm
90x40 ta yarısı klavyenin altına gidiyor zaten fare ile kullandıgın alan bu mouse padin alanı kadar oluyorHocam bu site ne kadar güvenilir daha önce hiç görmedim
Post automatically merged:
Hocam ben 90x40 kullanmayı tercih etmiştim çok küçük değil mi bu mousepad
Yanlış hatırlamıyorsam mouse pad 45x50 hocam gayet yeterli bir boyut bende 90x40 kullanıyorum şuan para bulunca bu Mouse pade geçecem pişman olmazsın.Hocam bu site ne kadar güvenilir daha önce hiç görmedim
Hocam ben 90x40 kullanmayı tercih etmiştim çok küçük değil mi bu mousepad
Hocam benim klavyem Compact olduğu için çok yer kaplamıyor ama yinede tavsiyeniz içi teşekkür ederim.90x40 ta yarısı klavyenin altına gidiyor zaten fare ile kullandıgın alan bu mouse padin alanı kadar oluyor
elinizde metre varsa ölçmenizi tavsiye ederim boyutu istediğiniz gibi olursa alın bu fiyata en iyi mouse pad bu benceHocam benim klavyem Compact olduğu için çok yer kaplamıyor ama yinede tavsiyeniz içi teşekkür ederim.
www.n11.com
elinizde metre varsa ölçmenizi tavsiye ederim boyutu istediğiniz gibi olursa alın bu fiyata en iyi mouse pad bu bence
fikir olsun diye atıyorum şuraya da bir bak istersen https://www.trendyol.com/sirali-urunler?categoryId=106089&type=bestSeller&webGenderId=0
Benim aklımda Bu mousepad varbende arıyorum aklımda porge vardı fakat 200 olmuş bütçemi aşıyor şunu düşünüyorum
Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
desenleri hoşuna giderse xrades markasına bakabilirsin
Knk amazonda 90x40 mouse pad suya dayanıklı fln 180 tl öneririm siyah renkteArkadaşlar 150 TL bütçem var mousepad'e önerilerinizi yazar mısınız önerdiğiniz mousepadin linkinide atabilir misiniz.
bütçeni arttırma şansın var ise porge al çok güzel desenli mousepadler var, kupon denk getirirsen 170-180e alırsınBenim aklımda Bu mousepad var
Ama en geç 21 kasım tarihinde geliyor diyor ben biraz sabırsız biriyim 1-2 gün içerisinde gelmesi lazım aldığım şeyin.