150 TL Bütçede Mousepad Önerisi

Dx Muum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
109
Bütçe
150
Arkadaşlar 150 tl bütçem var mousepad'e önerilerinizi yazar mısınız önerdiğiniz mousepadin linkinide atabilir misiniz.

Bunu kullanıyorum 1 senedir, gayet memnunum.
Hocam bu site ne kadar güvenilir daha önce hiç görmedim
Post automatically merged:

Hocam ben 90x40 kullanmayı tercih etmiştim çok küçük değil mi bu mousepad

90x40 ta yarısı klavyenin altına gidiyor zaten fare ile kullandıgın alan bu mouse padin alanı kadar oluyor

Yanlış hatırlamıyorsam mouse pad 45x50 hocam gayet yeterli bir boyut bende 90x40 kullanıyorum şuan para bulunca bu Mouse pade geçecem pişman olmazsın.

90x40 ta yarısı klavyenin altına gidiyor zaten fare ile kullandıgın alan bu mouse padin alanı kadar oluyor
Hocam benim klavyem Compact olduğu için çok yer kaplamıyor ama yinede tavsiyeniz içi teşekkür ederim.

bende arıyorum aklımda porge vardı fakat 200 olmuş bütçemi aşıyor şunu düşünüyorum

desenleri hoşuna giderse xrades markasına bakabilirsin

elinizde metre varsa ölçmenizi tavsiye ederim boyutu istediğiniz gibi olursa alın bu fiyata en iyi mouse pad bu bence

fikir olsun diye atıyorum şuraya da bir bak istersen https://www.trendyol.com/sirali-urunler?categoryId=106089&type=bestSeller&webGenderId=0
bende arıyorum aklımda porge vardı fakat 200 olmuş bütçemi aşıyor şunu düşünüyorum

desenleri hoşuna giderse xrades markasına bakabilirsin
Benim aklımda Bu mousepad var

Ama en geç 21 kasım tarihinde geliyor diyor ben biraz sabırsız biriyim 1-2 gün içerisinde gelmesi lazım aldığım şeyin.

Benim aklımda Bu mousepad var

Ama en geç 21 kasım tarihinde geliyor diyor ben biraz sabırsız biriyim 1-2 gün içerisinde gelmesi lazım aldığım şeyin.
bütçeni arttırma şansın var ise porge al çok güzel desenli mousepadler var, kupon denk getirirsen 170-180e alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,961
Üyeler
191,009
Son üye
realpatrickbateman
Geri