xiaomi modelleri nasildir hocam?![]()
HP 280 19U64AA Silent Wireless Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP 280 19U64AA Silent Wireless Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP 280 19U64AA Silent Wireless Mouse özelliklerini incele, 1.242,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Onları pek bilmiyorum hocam. Ben Logitech'lerle bunun arasında kalmıştım, bu daha ergonomik geldi bunu aldım öneririm.xiaomi modelleri nasildir hocam?
Bundan bahsediyorsunuz herhalde.xiaomi modelleri nasildir hocam?
yok, mi lite diye bi model vardi 110 TL'ye gordumEn mantıklısı bu herhalde.
![]()
HP 280 19U64AA Silent Wireless Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP 280 19U64AA Silent Wireless Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP 280 19U64AA Silent Wireless Mouse özelliklerini incele, 1.242,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bundan bahsediyorsunuz herhalde.
![]()
Xiaomi Mi Dual Mode Silent Optik Bluetooth Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi Dual Mode Silent Optik Bluetooth Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi Dual Mode Silent Optik Bluetooth Mouse özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
teşekkürlerOnları pek bilmiyorum hocam. Ben Logitech'lerle bunun arasında kalmıştım, bu daha ergonomik geldi bunu aldım öneririm.
Bu herhalde bahsettiğiniz mi liteyok, mi lite diye bi model vardi 110 TL'ye gordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler
aynen hocam. gozume guzel geldi fiyatta uygunBu herhalde bahsettiğiniz mi lite
![]()
Xiaomi Lite Kablosuz Optik Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Lite Kablosuz Optik Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Lite Kablosuz Optik Mouse özelliklerini incele, 140,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com