150 TL Mousepad Önerisi

Reaksiyon skoru
105
selam alikim maaspad alcam butce 150 tl istedigim olcu 90x40.

tema olarak japon kulturunu severim. samuraylar kiliclar japonca kelimeler japonya bayragi bunlari severim. animeli manimeli seler onermeyin

selam alikim maaspad alcam butce 150 TL istedigim olcu 90x40.

tema olarak japon kulturunu severim. samuraylar kiliclar japonca kelimeler japonya bayragi bunlari severim. animeli manimeli seler onermeyin

İkisinden birini tercih edebilirsin ikisinide kullanıyorum memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisinden birini tercih edebilirsin ikisinide kullanıyorum memnunum

qpdekinin dikişler iyi değil gibi

Dostum Türkçen beni hayattan soğuttu gerçekten. Kendine saygın yok, buna bir şey diyemem. Ama Türk kültürüne ve Türk milletine veya Türk Dil Kurumu'nu kuran Atatürk'e de mi saygın yok. Lütfen daha özenli ol.
Kanka türk kültürü ve atatürke nasıl getirdin konuyu merak ediyorum gerçekten. Abartmışsın biraz dostum.

Xrades mousepadlerine bakabilirsin dostum, steelseries qck large'da alabilirsin.

Dostum Türkçen beni hayattan soğuttu gerçekten. Kendine saygın yok, buna bir şey diyemem. Ama Türk kültürüne ve Türk milletine veya Türk Dil Kurumu'nu kuran Atatürk'e de mi saygın yok. Lütfen daha özenli ol.
bilader nerden bağladın ne alaka a..

selam alikim maaspad alcam butce 150 TL istedigim olcu 90x40.

Xrades porge klasse bu üçünden birini al knk hepsi birbirinin replikası kaplama kalitesine kadar aynılar tasarımı hoşuna gideni al

ne diyon bro ben allaha inanmiyom ATATÜRK'e inaniyom gelmissin bana ATATÜRK'u anlatiyosun konuyu terk eder misin?
O zaman seni Atatürk'ü anlamaya davet ediyorum.
"Öyle istiyorum ki , Türk dili bilim yöntemleriyle kurallarının ortaya koysun ve her dalda yazı yazanlar bütün terimleriyle çoğunluğun anlayabileceği güzel, ahenkli dilimizi kullansınlar."
Atatürk senin şuan yaptığın gibi Türkçe'nin katledilmesine karşı Türk Dil Kurumu'nu kurdu.
Atatürk'ü anlamadan, fikirlerini ve görüşlerine değer vermeden sadece laf olsun diye Atatürkçüyüm diyen herkese Atatürk'ü anlatmak benim vazifemdir dostum.
Tabi cahil lisanından bellidir, cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan beterdir diyip seni kaderinle baş başa bırakıyorum.

O zaman seni Atatürk'ü anlamaya davet ediyorum.
"Öyle istiyorum ki , Türk dili bilim yöntemleriyle kurallarının ortaya koysun ve her dalda yazı yazanlar bütün terimleriyle çoğunluğun anlayabileceği güzel, ahenkli dilimizi kullansınlar."
Atatürk senin şuan yaptığın gibi Türkçe'nin katledilmesine karşı Türk Dil Kurumu'nu kurdu.
Atatürk'ü anlamadan, fikirlerini ve görüşlerine değer vermeden sadece laf olsun diye Atatürkçüyüm diyen herkese Atatürk'ü anlatmak benim vazifemdir dostum.
Tabi cahil lisanından bellidir, cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan beterdir diyip seni kaderinle baş başa bırakıyorum.
su an ilk kez ciddi olucam: tek yanlis yazdigim sey "selam alikim". Yanlis yazdigimin da farkindayim ama ben oyle yazmayi seviyorum, aksi takdirde "selamünaleyküm" diye yazildigini gayet iyi biliyorum.

Mouse'u maas olarak yazmami saymiyorum Turkce bir kelime degil.

ayrica senin de yanlislarini gozden gecirelim biraz.
-virgulden once bosluk birakilmaz.
Öyle istiyorum ki , Türk dili bilim
-"Suan" yazmak yerine "su an" yaz tmm mi?
Atatürk senin şuan yaptığın gibi Türkçe'nin
-"Tabi" yerine "Tabii" kullanalim mumkunse.
Tabi cahil lisanından bellidir,
Bir sonraki sefere duyar kasacagin zaman dersini calisip gel tm mi?😉

Son düzenleme:
su an ilk kez ciddi olucam: tek yanlis yazdigim sey "selam alikim". Yanlis yazdigimin da farkindayim ama ben oyle yazmayi seviyorum, aksi takdirde "selamünaleyküm" diye yazildigini gayet iyi biliyorum.

Mouse'u maas olarak yazmami saymiyorum Turkce bir kelime degil.

ayrica senin de yanlislarini gozden gecirelim biraz.
-virgulden once bosluk birakilmaz.

-"Suan" yazmak yerine "su an" yaz tmm mi?

-"Tabi" yerine "Tabii" kullanalim mumkunse.

Bir sonraki sefere duyar kasacagin zaman dersini calisip gel tm mi?😉
"Şu an" kısmını yanlış yazmışım. Uyardığın için teşekkürler. Tabi aralarda yanlışlar olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz.

Peki başlık hariç (başlığı adminler düzeltti) yazdığın kısımda kaç tane hata olduğunu tekrar kontrol eder misin ? 1 tane olduğunu söyleyerek üste çıkmaya çalışman daha da komik düşürdü seni. Bir de benim "sözde" yazım yanlışlarımı düzeltmeye çalışmış haspam.
Kaç tane yazım yanlışı olduğunu bilirsen sana 100 TL çeki. İstediğin kitapçıyı seçebilirsin hediye çeki için.

Tabi aralarda yanlışlar olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz.
Tabii*

Peki başlık hariç (başlığı adminler düzeltti) yazdığın kısımda kaç tane hata olduğunu tekrar kontrol eder misin ?

Canim maaspad yazmak istedi yazdim bir problem goremiyorum. Ve Turkce ile ne alakasi var mouse pad'in?

IMG_20220909_044959.jpg

1 tane olduğunu söyleyerek üste çıkmaya çalışman daha da komik düşürdü seni. Bir de benim "sözde" yazım yanlışlarımı düzeltmeye çalışmış haspam.
Bro neyine zorluyorsun? Ataturkcu ayagina duyar kasacaktin lakin sert kayaya tosladin. Yaptigin yazim yanlislari sozde falan degildi.

Tabii ile tabinin arasindaki farki daha bilmiyorsun.

Suan yazmana hala guluyorum.

Tabi aralarda yanlışlar olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz.
Tabii*
Peki başlık hariç (başlığı adminler düzeltti) yazdığın kısımda kaç tane hata olduğunu tekrar kontrol eder misin ?
Canim maaspad yazmak istedi yazdim bir problem goremiyorum. Ve Turkce ile ne alakasi var mouse pad'in kelimenin?

IMG_20220909_044959.jpg

1 tane olduğunu söyleyerek üste çıkmaya çalışman daha da komik düşürdü seni. Bir de benim "sözde" yazım yanlışlarımı düzeltmeye çalışmış haspam.
Bro neyine zorluyorsun? Ataturkcu ayagina duyar kasacaktin lakin sert kayaya tosladin. Yaptigin yazim yanlislari sozde falan degildi.

Tabii ile tabinin arasindaki farki daha bilmiyorsun.

Suan yazmana hala guluyorum.

Geri