cagri kilinc
80+
Vallahi helal olsun leb demeden Çorum dedin. Ben bir şey anlayamamıştım.
Vallahi helal olsun leb demeden Çorum dedin. Ben bir şey anlayamamıştım.
Kaç DPI'da oynuyorsun. Ve hangi hassasiyette150 tl ye kadar bütçem var ve cs go içinde iyi olan
Kaç DPI'da oynuyorsun. Ve hangi hassasiyette
[/QUOTE 800 dp
Berk rip tepe yi tanıyormusuntanıyormusunKaç DPI'da oynuyorsun. Ve hangi hassasiyette
Evet kendisi takip ettiğim yayıncılardan biridir. CSGO maçlarını kaçırmadan izlerimBerk rip tepe yi tanıyormusuntanıyormusun
Kaç dp kullanıyosunKankam logitech g300s ivmeyi açtınmı spray atmayı biliyorsan efsane diyebilirim Ben kullanıyorum bir mouse padi var kayıyor aga mouse öyle diyim sana bunun kendi driverı var indirir rgb sini değiştirir değiştirir durursun. Ayrıca çok class duruyor.
800Kaç dp kullanıyosun
Spray atmayı biliyorumKankam logitech g300s ivmeyi açtınmı spray atmayı biliyorsan efsane diyebilirim Ben kullanıyorum bir mouse padi var kayıyor aga mouse öyle diyim sana bunun kendi driverı var indirir rgb sini değiştirir değiştirir durursun. Ayrıca çok class duruyor.
Laptop mu kulanıyorsun
Driveri nereden indirdinKankam logitech g300s ivmeyi açtınmı spray atmayı biliyorsan efsane diyebilirim Ben kullanıyorum bir mouse padi var kayıyor aga mouse öyle diyim sana bunun kendi driverı var indirir rgb sini değiştirir değiştirir durursun. Ayrıca çok class duruyor.
Kendi sitesinde var yaz internete çıkar bi programDriveri nereden indirdin