Düz GT1 almayın, GT1 Plus veya GT1 XR almaya çalışın.aklımda haylou gt1 var alınır mı sizce?
Burada 139 TL'ye Plus'ı satılıyor. Site güvenilir.Alıntıyı görüntüle
Bundan düşünmüştüm?
Bu şarj işlemleri nasıl oluyor?Burada 139 TL'ye Plus'ı satılıyor. Site güvenilir.
Bluetooth Kulaklık
Yüksek Ses Kalitesi ve Kablosuz Özgürlüğü Bir Arada Sunan Bluetooth Kulaklıklar. Kesintisiz Müzik Deneyimi İçin Şimdi Teknostore'dan Satın Alın!www.teknostore.com
kargo ücreti falan var. Ama bir sorum daha var, Plus en iyi modeli değil mi?Burada 139 TL'ye Plus'ı satılıyor. Site güvenilir.
Bluetooth Kulaklık
Yüksek Ses Kalitesi ve Kablosuz Özgürlüğü Bir Arada Sunan Bluetooth Kulaklıklar. Kesintisiz Müzik Deneyimi İçin Şimdi Teknostore'dan Satın Alın!www.teknostore.com
GT1 XR'ın kutusunun pil kapasitesi daha yüksek, o yüzden GT1'ler içinde en iyisi o.kargo ücreti falan var. Ama bir sorum daha var, Plus en iyi modeli değil mi?
peki niye standard tavsiye etmiyorsunuz?GT1 XR'ın kutusunun pil kapasitesi daha yüksek, o yüzden GT1'ler içinde en iyisi o.
Küçük kutulu olsun, cebimde istediğim yere taşıyayım derseniz GT1 Plus daha kompakt.
Standardını kullandım, ses kalitesi fena değil ama aynı fiyata Plus'ı dururken alınmaz. Belirgin şekilde daha ucuz olsaydı düz GT1'i de önerirdim. 150 TL'ye alınmaz sadece, yoksa güzel.peki niye standard tavsiye etmiyorsunuz?
TWS önerir misin peki?1 saniye Hepsiburada'dan bakayım, 15 TL indirim olması lazım belki kargo da bedavadır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Standardını kullandım, ses kalitesi fena değil ama aynı fiyata Plus'ı dururken alınmaz. Belirgin şekilde daha ucuz olsaydı düz GT1'i de önerirdim. 150 TL'ye alınmaz sadece, yoksa güzel.
Genel anlamda mı? Öneririm, çok büyük rahatlık.TWS önerir misin peki?