S Stayy 80+ Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 440 10 Nisan 2023 #14 Kürşat Kütükçü yazmış: Zaten ben masa alırken de öyle alıyorum arkadaşlarima da öyle aldırdım hem MDF uzun ömürlü olur sunta iyi değil Devamı için tıklayın... masayı naptın kardeşim bende masa araştırıyorum da en iyisi kendim yaptıracağım sanırım.
Kürşat Kütükçü yazmış: Zaten ben masa alırken de öyle alıyorum arkadaşlarima da öyle aldırdım hem MDF uzun ömürlü olur sunta iyi değil Devamı için tıklayın... masayı naptın kardeşim bende masa araştırıyorum da en iyisi kendim yaptıracağım sanırım.
Kürşat K.T.K 80+ Titanium Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 21,982 Dahası Reaksiyon skoru 15,599 Yaş 27 Konum İstanbul / Esenler İsim Kürşat İlgilendiği Kategoriler Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey Instagram kursat.kutukcu Facebook kursat.kutukcu.1 10 Nisan 2023 #15 Stayy yazmış: masayı naptın kardeşim bende masa araştırıyorum da en iyisi kendim yaptıracağım sanırım. Devamı için tıklayın... Yaptırmadım knka kendi odama çıkınca yaptiricam kapsamla bir masa USB portlu prizli vs
Stayy yazmış: masayı naptın kardeşim bende masa araştırıyorum da en iyisi kendim yaptıracağım sanırım. Devamı için tıklayın... Yaptırmadım knka kendi odama çıkınca yaptiricam kapsamla bir masa USB portlu prizli vs