Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Bütçe
- 1500
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar 27 nisanda okulun Eskişehir gezisine gideceğim ve ordaki mağazalardan ssd almayı planlıyorum önerilere açığım bilerek erken konu açtım doğaçlama uğraşmak istemiyorum
(Neden internetten almıyorsun diyenler içinde evdekilerle bilgisayar konusunda hasımız şuanlık upgrade yapamıyorum internetten kavga etmek istemediğimden dolayı ondan dolayı internetten önermeyin lütfen)
(Neden internetten almıyorsun diyenler içinde evdekilerle bilgisayar konusunda hasımız şuanlık upgrade yapamıyorum internetten kavga etmek istemediğimden dolayı ondan dolayı internetten önermeyin lütfen)
Mesaj otomatik birleştirildi:
@M.A.Y. ama zenci Varmı bi fikir çok kararsız kaldımArkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar 27 nisanda okulun Eskişehir gezisine gideceğim ve ordaki mağazalardan ssd almayı planlıyorum önerilere açığım bilerek erken konu açtım doğaçlama uğraşmak istemiyorum