1500-2000 tl arası kablosuz mouse arıyorum beyaz renk olursa süper olur teşekkürler
stok yok dostumZenith Pro Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Marka Rampage Model ZENITH PRO Açıklama Profesyonel Kablosuz Oyuncu Mouse Renk Beyaz DPI 26000 Desteklenen Sistemler PC Mouse Tipi Kablosuz / Kablolu Şarj Tipi Type-C RGB Aydınlatma Yok Sağ / Sol düğme dayanıklılığı 80 Milyon Düğme Malzemesi PBT Tıklama Kuvveti 70 +- 20gf Ağırlık 56 +- 1g Kablo...rampage.com.tr
illah kendi sitesinden almak lazım değil diğer platformlarda da varstok yok dostum
bunun yerine darmoshark m3 pro daha iyi değilmi baktım 1700 tl ve çip i daha iyi geri kalan bütün özellikleri aynı m3 pro nun çip i daha iyiZenith Pro Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Marka Rampage Model ZENITH PRO Açıklama Profesyonel Kablosuz Oyuncu Mouse Renk Beyaz DPI 26000 Desteklenen Sistemler PC Mouse Tipi Kablosuz / Kablolu Şarj Tipi Type-C RGB Aydınlatma Yok Sağ / Sol düğme dayanıklılığı 80 Milyon Düğme Malzemesi PBT Tıklama Kuvveti 70 +- 20gf Ağırlık 56 +- 1g Kablo...rampage.com.tr
dostum çipleri aynı? zenith pro 4k hz m3 pro 1k hzbunun yerine darmoshark m3 pro daha iyi değilmi baktım 1700 tl ve çip i daha iyi geri kalan bütün özellikleri aynı m3 pro nun çip i daha iyi
dostum senin bahsettiğin 1k model m3. m3 pro 4k Nordic 52840 çip varken zenith pro da nordic 52833 çip var yani hem fiyat olarak hem çip olarak darmoshark m3pro daha iyidostum çipleri aynı? zenith pro 4k hz m3 pro 1k hz
+ 8kdostum çipleri aynı? zenith pro 4k hz m3 pro 1k hz
4k dangıla neden ek 500 lira vereyim ki? dediğin model içindostum senin bahsettiğin 1k model m3. m3 pro 4k Nordic 52840 çip varken zenith pro da nordic 52833 çip var yani hem fiyat olarak hem çip olarak darmoshark m3pro daha iyi