1500-2000 TL bütçeli mouse önerisi

Hexador

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba gerek günlük işlerimi yapmak için gerek de oyun oynamak için bir mouse bakıyorum. Önerebileceğiniz modeller var mıdır? Kablosuz olsa daha iyi olur. Bütçem 1500 fakat duruma göre arttırabilirim.

Merhaba gerek günlük işlerimi yapmak için gerek de oyun oynamak için bir mouse bakıyorum. Önerebileceğiniz modeller var mıdır? Kablosuz olsa daha iyi olur. Bütçem 1500 fakat duruma göre arttırabilirim.
Vxe r1 pro öneririm kendimde kullanıyorum gayet hafif ve şarjı hızlı bitmiyor

Son düzenleme:
ATK A9 Plus ve MCHOSE A5 ULTRA Fiyatlarının en iyisidir bütçenize göre değerlendirip alabilirsiniz.

Peki bulunursa 2000-3000 bandına ikinci el temiz bir logitech g pro x superlight 1 almak ne kadar mantıklı?

Peki bulunursa 2000-3000 bandına ikinci el temiz bir logitech g pro x superlight 1 almak ne kadar mantıklı?
Superlight larin switch ve sensörleri atk vxe lerle aynıdır superlight in ismi var sadece

VXE R1 PRO MAX kullanıyorum ve kesinlikle objektif olarak söylüyorum ki aşırı kaliteli.
Superlight'dan tek farkı Superlight'ın adı var bunun yok.
Özellikle şarj konusunda fenasal. Günde 3-5 saat kullanıyorum(aralıksız). 2 Aydır falan bende ve yalan söylemeyeyim ya 2 kere ya 3 kere şarja taktım sana öyle söyleyeyim anla.. Hatta şuan da bile şarjına baktım yüzde 30.

Mchose A5 Ultra da önerdiler sizce VXE R1 almak yerine 400 tl daha çıkıp mchose almak mı daha mantıklı yoksa fiyat farkına değmez mi?

Yani şuan aklımda iki seçenek var sahibindende 1 ay kullanılmış 3000 tl ye garantili ve faturalı bir g pro x superlight 1 buldum ya onu almayı düşünyorum ya da direk Mchose A5 Ultra yı alacağım siz ne dersiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,173
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri