Vxe r1 pro öneririm kendimde kullanıyorum gayet hafif ve şarjı hızlı bitmiyorMerhaba gerek günlük işlerimi yapmak için gerek de oyun oynamak için bir mouse bakıyorum. Önerebileceğiniz modeller var mıdır? Kablosuz olsa daha iyi olur. Bütçem 1500 fakat duruma göre arttırabilirim.
ATK A9 Plus ve MCHOSE A5 ULTRA Fiyatlarının en iyisidir bütçenize göre değerlendirip alabilirsiniz.Merhaba gerek günlük işlerimi yapmak için gerek de oyun oynamak için bir mouse bakıyorum. Önerebileceğiniz modeller var mıdır? Kablosuz olsa daha iyi olur. Bütçem 1500 fakat duruma göre arttırabilirim.
Superlight larin switch ve sensörleri atk vxe lerle aynıdır superlight in ismi var sadecePeki bulunursa 2000-3000 bandına ikinci el temiz bir logitech g pro x superlight 1 almak ne kadar mantıklı?
R1 Alma alacaksan o fiyata düşünüyorsan ATK A9 Plus al ama Mchose içinde aradaki fiyat farkına değer.Mchose A5 Ultra da önerdiler sizce VXE R1 almak yerine 400 tl daha çıkıp mchose almak mı daha mantıklı yoksa fiyat farkına değmez mi?