Neler Yeni

Çözüldü✓ 1500-2000₺ Video çekmek için güzel mikrofon

Mei Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Akif Günal
Bütçe
2000
Merhabalar, yakın zamanda Youtube'da video çekmeye başlayacağım. Videoları çok da iyi olmayan ingilizce aksanımla çekeceğim ve mikrofon, klavye mouse'a yakın olacak mecburi olarak. Bu yüzden de mümkünse tak çalıştır yaptığımda ses kalitesi güzel olacak bir şey arıyorum. Biraz forumda gezdiğimde "Havit Gamenote GK61" bunu gördüm ve fena gelmedi. Önerilerinizi bekliyorum :). Ankara ve Kocaeli'de ikinci el güzel ürün varsa elden alabilirim. İkinci ele de açığım.

Not: 2. el 1600₺'ye Maono PD200x aldım.

Son düzenleme:

Mei Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Akif Günal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1061₺ Alınır mı? TR'ye gönderim yokmuş bakmayın.

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Yunus
Merhabalar, yakın zamanda Youtube'da video çekmeye başlayacağım. Videoları çok da iyi olmayan ingilizce aksanımla çekeceğim ve mikrofon, klavye mouse'a yakın olacak mecburi olarak. Bu yüzden de mümkünse tak çalıştır yaptığımda ses kalitesi güzel olacak bir şey arıyorum. Biraz forumda gezdiğimde "Havit Gamenote GK61" bunu gördüm ve fena gelmedi. Önerilerinizi bekliyorum :). Ankara ve Kocaeli'de ikinci el güzel ürün varsa elden alabilirim. İkinci ele de açığım.
Fifine a6vt alabilirsiniz senfonimuzik diye site var ordan aldım

Mei Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Akif Günal
Fifine a6vt alabilirsiniz senfonimuzik diye site var ordan aldım
İkinci elde 1800₺'ye falan A8 ve A6 var. 1000₺'ye Gamenote Gk61 var. 1500₺'ye Seiren Mini ve HyperX Solocast var. 1650₺'ye Krom Kapsule var. 2000₺'ye Seiren X, Godox Em68 var. 0 alacaksam bütçemi aşıyor biraz A6. Ve kafam karıştı bu kadar seçenek arasında.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Lloyd
İkinci elde 1800₺'ye falan A8 ve A6 var. 1000₺'ye Gamenote Gk61 var. 1500₺'ye Seiren Mini ve HyperX Solocast var. 1650₺'ye Krom Kapsule var. 2000₺'ye Seiren X, Godox Em68 var. 0 alacaksam bütçemi aşıyor biraz A6. Ve kafam karıştı bu kadar seçenek arasında.
2. el JBL Quantum Stream bakılabilir. Kapsule de fena değil fiyatına göre ama mute tuşu yok sanırım ve markanın ürün kalitesinden emin değilim.

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Hocam konuyu hortlatıyorum bir karar verdin mi ? merak ettim

Mei Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Akif Günal
2. el JBL Quantum Stream bakılabilir. Kapsule de fena değil fiyatına göre ama mute tuşu yok sanırım ve markanın ürün kalitesinden emin değilim.
Hocam aslında thronmax mdrill one pro alacaktım 1400'e. Lakin muhtemelen satılacak o, benden önce birisi yazmış. Quantum Stream gördüm ama sevmedim pek ses kalitesini.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam konuyu hortlatıyorum bir karar verdin mi ? merak ettim
Hocam bütçenize göre değişir. Eğer 1 kere alayım çok iyi ses kalitesi olsun vs diyorsan 3250₺ civarına rode nt usb mini satıyorlar 2. el. Yok daha bütçe dostu olsun dersn 1800 civarına a8 fifine satıyorlar. Daha da bütçe dostu olsun dersen HyperX Solocastler var 1000-1600₺ arasına.

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Hocam aslında thronmax mdrill one pro alacaktım 1400'e. Lakin muhtemelen satılacak o, benden önce birisi yazmış. Quantum Stream gördüm ama sevmedim pek ses kalitesini.

Hocam bütçenize göre değişir. Eğer 1 kere alayım çok iyi ses kalitesi olsun vs diyorsan 3250₺ civarına rode nt usb mini satıyorlar 2. el. Yok daha bütçe dostu olsun dersn 1800 civarına a8 fifine satıyorlar. Daha da bütçe dostu olsun dersen HyperX Solocastler var 1000-1600₺ arasına.

Fifine a8 güzelmiş hocam. ikinci elden harbidenb uyguna satanlar var param güvende ile deneyebilirim ama testlerini nasıl yapacağım öyle bir sıkıntı var​

Mei Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Akif Günal

Fifine a8 güzelmiş hocam. ikinci elden harbidenb uyguna satanlar var param güvende ile deneyebilirim ama testlerini nasıl yapacağım öyle bir sıkıntı var​

Almadan önce ses kaydı almalarını isteyin. Geldiğinde de ses kaydı alın ve youtube'daki incelemelerle kıyaslayın. Patlama testi yapın (pazartesi, perşembe vb.).

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Almadan önce ses kaydı almalarını isteyin. Geldiğinde de ses kaydı alın ve youtube'daki incelemelerle kıyaslayın. Patlama testi yapın (pazartesi, perşembe vb.).
Anladım hocam teşekkür ederim.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Lloyd
Ses kalitesi olayı bir noktada tercihe de bağlı olabiliyor tabii. JBL önermemin sebebi bu bütçede pratikte ve teoride en iyi ses kalitesini sunmasıydı bana göre. Onun bir tık gerisinde de Kapsule vardı.
1400'e Thronmax de gayet güzelmiş. Tabii bilindik markalara yönelmek daha mantıklı olacaktır uzun vadede.

Not: 2. el 1600₺'ye Maono PD200x aldım.
Güzel tercih. Benim de sıfır olarak çokça tavsiye ettiğim bir mikrofondur. 2. el fiyatı sıfıra yakın olmasa onu önerirdim zaten ama çok daha uyguna bulmuşsun. 1600₺'e çok çok iyi bir mikrofon. Normalde 2200'e vardı ilanı en ucuz.
Hayırlı olsun hocam.

Top Bottom