1500-2000₺ BUTCE Klavye

Muhammet Emir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
294
Bütçe
2000
Arkadaşlar yeni bir klavye almak istiyorum mevcut klavyem artık çalışmama emareleri göstermeye başladı bana
-Red switch
-tuş takımı olmayam
-tercihen rgb
Bir klavye lazım yardımcı olabilecek var mı

biraz arttırabilirsen baya iyi klavye
Post automatically merged:

https://www.amazon.com.tr/AJAZZ-Çal..._tag=se&keywords=ak+992&qid=1718919603&sr=8-1
büyük olsun sorun olmaz diyosan şu var bilekdestekli indirimde
Bunlar güzel ancak hem tuş takımları var hemde çok bildiğim markalar değil şahsen en azından adını duyduğum bir marka olsa ve %80 falan olsa klavye güzel olur

Bunlar güzel ancak hem tuş takımları var hemde çok bildiğim markalar değil şahsen en azından adını duyduğum bir marka olsa ve %80 falan olsa klavye güzel olur
adını bildiğim derken bunlar bu fiyattaki en kaliteli klavyeler

Baktım red switch hot swapple ve tkl ancak 2800 diyor bütçemin üstünde bu eğer bütçwme uygun benzer bir şey önerebilirsen iyi olur
Ajjaz ak992 kendim 5 aydir kullanıyorum sesi tok kafa sisirmiyor ayrıca normal büyük klavyeler kadar büyük değil yani onlara göre daha kısa kalıyor

Arkadaşlar yeni bir klavye almak istiyorum mevcut klavyem artık çalışmama emareleri göstermeye başladı bana
-Red switch
-tuş takımı olmayam
-tercihen rgb
Bir klavye lazım yardımcı olabilecek var mı
Steelseries apex 3 tkl öneririm çok iyi sessiz kaliteli benim görüşüm böyle ille mekanik olsun istemiyorsan al kafan rahat yaninada rival 3

Geri