Ryzen 5 5500 ve rx 6600 ekran kartı var psu bozuldu yeni bir tane almam gerek
Şöyle bir psu gördüm ama alınır mı bilmiyorum
Bütçen çıkar ise biraz daha bunu al derimRyzen 5 5500 ve rx 6600 ekran kartı var psu bozuldu yeni bir tane almam gerek
Hocam maalesef çıkmıyor çok da harcamak istemiyorum yoksa bu ay aç kalıcam linkdeki psu nasıldır birde bu varBütçen çıkar ise biraz daha bunu al derim
High Power 700W 80+ GOLD 12cm Fanlı Güç Kaynağı (HP1-J700GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power J Serisi 700W 80+ Gold 58.3A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 700W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 700W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 4090, AMD Radeon RX 7800 XT gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Sistemim var kullanıyordum psu bozuldu yeni bir tane almam lazım ve hayır uzun yıllar güncellemem sistemiöncelikle bu sistemi yakın zamanda daha güçlü ekran kartları ile günceller misiniz
kasa aldınız mı kasanız var mı
uzun yıllar güncellemeyecekseniz ki uzun yıllardan sonrada güncelleme yapmak yerine satıp daha yeni nesil bakmakta fayda varSistemim var kullanıyordum psu bozuldu yeni bir tane almam lazım ve hayır uzun yıllar güncellemem sistemi
uzun yıllar güncellemeyecekseniz ki uzun yıllardan sonrada güncelleme yapmak yerine satıp daha yeni nesil bakmakta fayda var
500w psu bile işinizi görecektir
bazen 600w modeli ile arasında çok az fiyat farkı olunca 600w tercih edilebilir ama uygun fiyata kaliteli 500w bulunursa alınabilir
güzel olmaya güzel de bence daha düşük maliyetle de kurtarabilirsin işi
FSP Hyper Pro H3-550 550W 80+ Bronze PSU
En yeni ATX 12V V2.52 ve EPS12 v2.92 ile uyumluluk Tipik yükte ≥ 85% verimlilik Aktif PFC ≥ 0.9www.gaming.gen.tr
Bunlar nasıldır
500w yeterse tabikide daha ucuza kurtarmak isterim ama daha 200 300 tl içinde anakartı yakmak istememgüzel olmaya güzel de bence daha düşük maliyetle de kurtarabilirsin işi
kasanın tam marka modelini hatırlıyorsan soruyorum
Sorun değil sistem özelliklerini yazdımda acaba arkadaşın dediği gibi 500w bir psu yeter mi?Fiyat aralığını yanlış anladığım için içeriği kaldırdım özür dilerim
biz de sadece 200 tl ucuz olsun diye hadron platoon gibi riskli ürün önerecek değiliz değil mi?500w yeterse tabikide daha ucuza kurtarmak isterim ama daha 200 300 tl içinde anakartı yakmak istemem
Kasa everest mega v2
rx 6600 ve ryzen 5 5500 2x8 gb ram var DDR 4 512gb ssd anakart ise asrock a520m-hvs
Hocam kasaya ekran kartına uymamazlık vb. gibi şeyler olur mu birde sizin öneriniz nedir 500w ile 600w arasında sanırım 500tl lik bir fark varbiz de sadece 200 tl ucuz olsun diye hadron platoon gibi riskli ürün önerecek değiliz değil mi?
aerecool high power markalarının 1500 tl altında modelleri var gayet te iş görür
aerecool vxplus 500 modelini zamanında hem kendim kullandım hem başkalarının sistemlerinde kullandım sorun yaşamadım mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle