Neler Yeni

1500 lira bandında monitör önerisi

Loncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Efe
Bütçe
1300.1600
1500 lira bandında monitörler önerebilir misiniz?
Şimdiden herkese teşekkürler.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Ne işlerde kullanacaksın? Ne tür oyunlar oynuyorsun ona göre bir öneri yapalım.

BoraYücel

80+ Bronze
Ne işlerde kullanacaksın? Ne tür oyunlar oynuyorsun ona göre bir öneri yapalım.
Şimdi fps oyunu için TN panel önerirsin HıZlı diye, arkadaş da hızı gözüyle görebileceğini sanıp TN alır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rampage kötü bi marka değil

marketten olmasına mı takıldın :D marketten neden bi ürün alınmasın ?
Markettekiler garantide sorun açabiliyor neyse marketi geçelim ben Rampage ye kötü demedim ama monitörleri alınmaz

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Şimdi fps oyunu için TN panel önerirsin HıZlı diye, arkadaş da hızı gözüyle görebileceğini sanıp TN alır.

Markettekiler garantide sorun açabiliyor neyse marketi geçelim ben Rampage ye kötü demedim ama monitörleri alınmaz
Tam bir cahilsin ve peşin peşin konusuyorsun. Sen de 1 ms ile 4 ms arasındaki 3 msi insan gözü göremez diyen tayfadansın. Bak güzel kardeşim bilgilen diye söylüyorum. İnsan gözü tabi göremez ama İş işlemci ekran kartı arasında gelince 1 ms 2ms çok fark ediyor. Çünkü Ghosting oluşmasına sebep oluyor. Ghosting nedr bilirmisin ghosting?? FPS oyunlarında ghosting olduğu zaman çöpe at gitsin o monitörü. Bu Ghosting olayı İPS ve özelliklşe VA da faha fazla oluyor. Bütün Markalar akılsız bi sen akıllısın. O kadar Çuvalla para döküyorlar 1 ms Gerçek tepkime süresine çekmeye. Ama sen akıllısın o firmalar akıllı değil Boşa para döküyorlar. Sana sorsalar söylerdin zaten.

o kadar prof oyuncu hala 240 hz TN monitör kullanıyor. Son zamanda 360 hz çıknıca yavaş yavaş 360 hz ye geçmeye basladılar. ki oda %10 luj bir kısım. Sence neden %90 FPS e sporcuları TN panel kullanıyor?

BoraYücel

80+ Bronze
Tam bir cahilsin ve peşin peşin konusuyorsun. Sen de 1 ms ile 4 ms arasındaki 3 msi insan gözü göremez diyen tayfadansın. Bak güzel kardeşim bilgilen diye söylüyorum. İnsan gözü tabi göremez ama İş işlemci ekran kartı arasında gelince 1 ms 2ms çok fark ediyor. Çünkü Ghosting oluşmasına sebep oluyor. Ghosting nedr bilirmisin ghosting?? FPS oyunlarında ghosting olduğu zaman çöpe at gitsin o monitörü. Bu Ghosting olayı İPS ve özelliklşe VA da faha fazla oluyor. Bütün Markalar akılsız bi sen akıllısın. O kadar Çuvalla para döküyorlar 1 ms Gerçek tepkime süresine çekmeye. Ama sen akıllısın ı firmalar akıllı değil Boşa para döküyorlar. Sana sorsalar söylerdin zaten.

o kadar prof oyuncu hala 240 hz TN monitör kullanıyor. Son zamanda 360 hz çıknıca yavaş yavaş 360 hz ye geçmeye basladılar. ki oda %10 luj bir kısım. Sence neden %90 FPS e sporcuları TN panel kullanıyor?
Bi soralım o zaman bu arkadaşın 2. Bir monitörü var mı dizi veya film izlemek için veya hikayeli oyun oynamak için bunların TN panelde zevki çıkmaz dimi ?

Merhaba bu monitör çok güzel alabilirsem ben de bunu alacağım, isterseniz bunun 1ms versiyonunu da atabilirim ancak biraz daha pahalı
Link : https://www.akakce.com/monitor/en-u...hd-ips-led-um-qe0ee-p07-fiyati,965426845.html
Bu monitörde sorunlar çıkıyormuş forumda gördüm

Top Bottom