şoka yada a101 e 144hz rampage monitör geliyor 1300 24 kasımdaydı galiba geliyor1500 lira bandında monitörler önerebilir misiniz?
Şimdiden herkese teşekkürler.
neden kızgın attın ?![]()
Acer Nitro VG240YPbiip (UM.QV0EE.P01) Monitör
Acer Nitro VG240YPbiip Monitör UM.QV0EE.P01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
özellikle trendyoldaki değerlendirme yorumları çok şüpheli gözüküyor![]()
Acer Nitro VG240YPbiip (UM.QV0EE.P01) Monitör
Acer Nitro VG240YPbiip Monitör UM.QV0EE.P01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Acer bu sıkıntı olacağını düşünmüyorum.özellikle trendyoldaki değerlendirme yorumları çok şüpheli gözüküyor
Rampage önerdiğin için olabilirmi ? Ayrıca marketten.neden kızgın attın ?
rampage kötü bi marka değilAcer bu sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rampage önerdiğin için olabilirmi ? Ayrıca marketten.
Şimdi fps oyunu için TN panel önerirsin HıZlı diye, arkadaş da hızı gözüyle görebileceğini sanıp TN alır.Ne işlerde kullanacaksın? Ne tür oyunlar oynuyorsun ona göre bir öneri yapalım.
Markettekiler garantide sorun açabiliyor neyse marketi geçelim ben Rampage ye kötü demedim ama monitörleri alınmazrampage kötü bi marka değil
marketten olmasına mı takıldınmarketten neden bi ürün alınmasın ?
Tam bir cahilsin ve peşin peşin konusuyorsun. Sen de 1 ms ile 4 ms arasındaki 3 msi insan gözü göremez diyen tayfadansın. Bak güzel kardeşim bilgilen diye söylüyorum. İnsan gözü tabi göremez ama İş işlemci ekran kartı arasında gelince 1 ms 2ms çok fark ediyor. Çünkü Ghosting oluşmasına sebep oluyor. Ghosting nedr bilirmisin ghosting?? FPS oyunlarında ghosting olduğu zaman çöpe at gitsin o monitörü. Bu Ghosting olayı İPS ve özelliklşe VA da faha fazla oluyor. Bütün Markalar akılsız bi sen akıllısın. O kadar Çuvalla para döküyorlar 1 ms Gerçek tepkime süresine çekmeye. Ama sen akıllısın o firmalar akıllı değil Boşa para döküyorlar. Sana sorsalar söylerdin zaten.Şimdi fps oyunu için TN panel önerirsin HıZlı diye, arkadaş da hızı gözüyle görebileceğini sanıp TN alır.
Markettekiler garantide sorun açabiliyor neyse marketi geçelim ben Rampage ye kötü demedim ama monitörleri alınmaz
msi pro olabilirmi1500 lira bandında monitörler önerebilir misiniz?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Bi soralım o zaman bu arkadaşın 2. Bir monitörü var mı dizi veya film izlemek için veya hikayeli oyun oynamak için bunların TN panelde zevki çıkmaz dimi ?Tam bir cahilsin ve peşin peşin konusuyorsun. Sen de 1 ms ile 4 ms arasındaki 3 msi insan gözü göremez diyen tayfadansın. Bak güzel kardeşim bilgilen diye söylüyorum. İnsan gözü tabi göremez ama İş işlemci ekran kartı arasında gelince 1 ms 2ms çok fark ediyor. Çünkü Ghosting oluşmasına sebep oluyor. Ghosting nedr bilirmisin ghosting?? FPS oyunlarında ghosting olduğu zaman çöpe at gitsin o monitörü. Bu Ghosting olayı İPS ve özelliklşe VA da faha fazla oluyor. Bütün Markalar akılsız bi sen akıllısın. O kadar Çuvalla para döküyorlar 1 ms Gerçek tepkime süresine çekmeye. Ama sen akıllısın ı firmalar akıllı değil Boşa para döküyorlar. Sana sorsalar söylerdin zaten.
o kadar prof oyuncu hala 240 hz TN monitör kullanıyor. Son zamanda 360 hz çıknıca yavaş yavaş 360 hz ye geçmeye basladılar. ki oda %10 luj bir kısım. Sence neden %90 FPS e sporcuları TN panel kullanıyor?
Bu monitörde sorunlar çıkıyormuş forumda gördümMerhaba bu monitör çok güzel alabilirsem ben de bunu alacağım, isterseniz bunun 1ms versiyonunu da atabilirim ancak biraz daha pahalı
Link : https://www.akakce.com/monitor/en-u...hd-ips-led-um-qe0ee-p07-fiyati,965426845.html