Adam 200 lira zor çıkıyorum diyor şu yazıyı biraz okuyun be kardeşim be ayrıca 2000 liraya ne royal kludgesi madlion varkenRoyal Kludge R75 300tl daha ekleyip
Redragon Fizz al geç sen dostum daha büyük boy klavye için maalesef bir bilgim yok1500 TL bütçe gerekli durumda 200 TL daha ekleyebilirim yani Max 1700 TL lik bir klavye önerisine ihtiyacım cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
Öncelikle değerli cevabın için teşekkürler bahsettiniz model Redragon Fiz 617k mı?Adam 200 lira zor çıkıyorum diyor şu yazıyı biraz okuyun be kardeşim be ayrıca 2000 liraya ne royal kludgesi madlion varken
Redragon Fizz al geç sen dostum daha büyük boy klavye için maalesef bir bilgim yok
1500 TL bütçe gerekli durumda 200 TL daha ekleyebilirim yani Max 1700 TL lik bir klavye önerisine ihtiyacım cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
ikisi bir degil royal ses ve yazım hissiyatı açısında madlionsa tur bindirir lakin madlions performans odaklı ses yazım hissiyatı iyi olmayan klavyeAdam 200 lira zor çıkıyorum diyor şu yazıyı biraz okuyun be kardeşim be ayrıca 2000 liraya ne royal kludgesi madlion varken
Redragon Fizz al geç sen dostum daha büyük boy klavye için maalesef bir bilgim yok