rave 80+ Silver Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 2,512 Reaksiyon skoru 1,073 20 Ocak 2024 #14 palodayı yazmış: knk kutusundan pıl veya kablolu oynamak ıcın kablosu falan cıkıyomu benım anakart da buletooth ozellıgı yokta Devamı için tıklayın... pil çıkıyor kablo çıkmıyor ama type-c girişi var elinizdeki herhangi bir telefon kablosu uyar büyük ihtimal ayrıca bluetooth aparatı da 150-200tl
palodayı yazmış: knk kutusundan pıl veya kablolu oynamak ıcın kablosu falan cıkıyomu benım anakart da buletooth ozellıgı yokta Devamı için tıklayın... pil çıkıyor kablo çıkmıyor ama type-c girişi var elinizdeki herhangi bir telefon kablosu uyar büyük ihtimal ayrıca bluetooth aparatı da 150-200tl
Palo DAYI 👑 80+ Platinum Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 11,162 Reaksiyon skoru 5,727 21 Ocak 2024 #15 rave yazmış: pil çıkıyor kablo çıkmıyor ama type-c girişi var elinizdeki herhangi bir telefon kablosu uyar büyük ihtimal ayrıca bluetooth aparatı da 150-200tl Devamı için tıklayın... benım telefonun kablosu 2 ucuda type-c uclu okadar para verıcem tam eyw kol ıyı okey ama ınsan ıcınde jarz edileblir plinin koyar kablosunu koyar yarım yamalk ısmı olur orjınal koblo ve batarya alsan 500 tl falan
rave yazmış: pil çıkıyor kablo çıkmıyor ama type-c girişi var elinizdeki herhangi bir telefon kablosu uyar büyük ihtimal ayrıca bluetooth aparatı da 150-200tl Devamı için tıklayın... benım telefonun kablosu 2 ucuda type-c uclu okadar para verıcem tam eyw kol ıyı okey ama ınsan ıcınde jarz edileblir plinin koyar kablosunu koyar yarım yamalk ısmı olur orjınal koblo ve batarya alsan 500 tl falan
YasinKrk0 80+ Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 160 Reaksiyon skoru 29 29 Ocak 2024 #16 4HMET678 yazmış: Hocam sifirda cok bilgim yok ama msi g30 dusunuyodum bi ara ondan vazgecip temiz ikinci el buldum aldim msilara bakin bi birde yarin gaming gecesi var orayada dusebilir gecen hafta gelmisti Devamı için tıklayın... kral üründen memnun musun her hangi bir görmeme olayı var mıdır?
4HMET678 yazmış: Hocam sifirda cok bilgim yok ama msi g30 dusunuyodum bi ara ondan vazgecip temiz ikinci el buldum aldim msilara bakin bi birde yarin gaming gecesi var orayada dusebilir gecen hafta gelmisti Devamı için tıklayın... kral üründen memnun musun her hangi bir görmeme olayı var mıdır?
4 4HMET678 80+ Bronze Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1,266 Reaksiyon skoru 500 30 Ocak 2024 #17 YasinKrk0 yazmış: kral üründen memnun musun her hangi bir görmeme olayı var mıdır? Devamı için tıklayın... Hocam ürün cok guzel severek kullaniyorum hele titreşimi çok guzel aşırı hoşuma gidiyo
YasinKrk0 yazmış: kral üründen memnun musun her hangi bir görmeme olayı var mıdır? Devamı için tıklayın... Hocam ürün cok guzel severek kullaniyorum hele titreşimi çok guzel aşırı hoşuma gidiyo