Neler Yeni

Öneri 1500 TL ILE KULAKLIK ÖNERİSİ

İncinmişsin dedi

80+ Bronze

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
S
Hocam bende kulaklık almayı düşünüyorum eğer bu model güzelse alırım yorumları okuyacağım

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
1500tl bütçe ile kablosuz kulaklik önerir misiniz, discordda konusma yapacağım, rekabetci oyunlar falan oynamiyorum

Bunu budum, kullanan varsa fikirlerini almak isterm
Öneririm, görüntü olarak Rampage ile neredeyse aynı, malzeme kalitesi güzel. Rekabetçi oyun vs. oynamıyorum dediğiniz için önerdim. Ben deneyimlemiştim bu kulaklığı, mikrofon ses kalitesi Razer Blackshark V2 X'e yakın.

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öneririm, görüntü olarak Rampage ile neredeyse aynı, malzeme kalitesi güzel. Rekabetçi oyun vs. oynamıyorum dediğiniz için önerdim. Ben deneyimlemiştim bu kulaklığı, mikrofon ses kalitesi Razer Blackshark V2 X'e yakın.
hocam açıkcası knıght oynuyorum arkadaşlarla discorddan komut al ver şeklinde kullanacağım kulaklıgı aynı zamanda obsden'de yayın açacağım işimi görür mü ? fiyatı da uygun mikrofon kalitesi nasıl kullanıyor musunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,273468695.html hocam bu modeli sarı sitede 600 civarına aldım 4 gündür kullanıyorum ses kalitesi açısından elimde soundcore q10 var q10 daha iyi bu kulaklıktan ama bir tık daha iyi mikrofonu da gayet güzel şarjı gayet gidiyor
kopma falan oldugu söyleniyor sürekli ne diyorsun çoook iyi yorumlar olmasıyla beraber çoook kötü yorumlar da mevcut ya

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
hocam açıkcası knıght oynuyorum arkadaşlarla discorddan komut al ver şeklinde kullanacağım kulaklıgı aynı zamanda obsden'de yayın açacağım işimi görür mü ? fiyatı da uygun mikrofon kalitesi nasıl kullanıyor musunuz

kopma falan oldugu söyleniyor sürekli ne diyorsun çoook iyi yorumlar olmasıyla beraber çoook kötü yorumlar da mevcut ya
Yani ses kasma kısmında kulağım pek alışamadığı için satmıştım.
Stereo gibi veriyordu sesi sağ sol olarak belki ben ayarlamayı beceremedim bilemiyorum.
Ses kalitesi güzel bence müzik falan dinlerken o hazzı veriyordu.
Mikrofon kalitesi dediğim gibi güzel, Voicemeeter kullanıp biraz da bass verdiğinde profesyonel bir mikrofonun ses kalitesine yaklaşıyor ama tabii ki aynısı olmuyor.

kopma olmadı gecikme de yok ama rekabetçide test etmedim müzik ve tf2 oynadım sıkıntısız

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
Zaten bu fiyata bu özellikler bulunan kulaklık bulmak imkansız gibi adamlar üretmiş satıyorlar kaç aydır. Bence alıp bir deneyin beğenmezseniz iade edersiniz.

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
kopma olmadı gecikme de yok ama rekabetçide test etmedim müzik ve tf2 oynadım sıkıntısız
mikrofonunu kullanmadın mı hıc

Zaten bu fiyata bu özellikler bulunan kulaklık bulmak imkansız gibi adamlar üretmiş satıyorlar kaç aydır. Bence alıp bir deneyin beğenmezseniz iade edersiniz.
kulaklığı iade alacaklarını sanmam ama, söylediğiniz kadarıyla discordda konusmak için yeterli bi kulaklık

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
mikrofonunu kullanmadın mı hıc

kulaklığı iade alacaklarını sanmam ama, söylediğiniz kadarıyla discordda konusmak için yeterli bi kulaklık
Kulak içi kulaklıklarda iade zaten yok. Bu kafa üstü kulaklık bir nebze de olsa iade şansın var bence ama iade edemesen de fiyatını sonuna kadar hak eden başarılı bir ürün. 3 adet bağlantı seçeneği, çıkarılabilir mikrofon vs. hafif bir de boyuna ağrı yapmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,297
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom