1500 TL kulaklık önerisi

lenxhit

80+
Reaksiyon skoru
14
Öncelikle iyi akşamlar. Üniversite sınavından sonra biriktirmiş olduğum paramla kulaklık almayı düşünüyorum. Elimde şu an 2000 TL gibi bir para var ve bir kısmını saate kalan kısmını da kulaklığa ayırmayı düşünüyorum. Ben tasarım, mikrofon kalitesi ve her şeyiyle ROG Delta'ya aşık oldum. Bu kulaklık sizce parasını hak ediyor mu ve beni kaç yıl götürür? Daha farklı önerileriniz varsa bekliyorum. Ek olarak 1500 TL olması zorunlu değil daha az ve güzel varsa o da olabilir. Kablosuz veya kablolu olması çok önemli değil.

steelseries arctis 7yi öneririm 1400TL Civarında olması gerekiyor çok kaliteli ses veriyor bi bakarsan senin için iyi olur

hocam bende bu kualklık var ve çok memnunum tavsiye edrim
SteelSeries Arctis Pro Wireless Gaming Kulaklık - High Fidelity Audio - Bluetooth - PS4 ve PC Uyumlu

Logitech G633 kullanıyorum. Ses kalitesinden çok memnunum. Ayrıca PC'den yönetilen yeni arayüzü çok iyi olmuş. Oyun oynuyorsan farklı kullanıcıların yapmış olduğu profilleri indirip sen de kullanabiliyorsun. Tasarımsal olarak da mikrofon susturma olayı felan bayağı rahat. Uzun süreli kullanımda ben alıştım ama birazcık ağırlığı yüksek bir kulaklık. Güncel sürümü olan G635'e bakmanı öneririm.

Rog serisi kulaklıklara bakabilirsin bu fiyat bandında kulaklıklar mevcut.

Öncelikle iyi akşamlar. Üniversite sınavından sonra biriktirmiş olduğum paramla kulaklık almayı düşünüyorum. Elimde şu an 2000 TL gibi bir para var ve bir kısmını saate kalan kısmını da kulaklığa ayırmayı düşünüyorum. Ben tasarım, mikrofon kalitesi ve her şeyiyle ROG Delta'ya aşık oldum. Bu kulaklık sizce parasını hak ediyor mu ve beni kaç yıl götürür? Daha farklı önerileriniz varsa bekliyorum. Ek olarak 1500 TL olması zorunlu değil daha az ve güzel varsa o da olabilir. Kablosuz veya kablolu olması çok önemli değil.
arctis pro kablolu veya arctis 7 ikisi de çok iyi

Geri