- Bütçe
- 1500
Merhaba, şu an kullanmakta olduğum klavyem MSI Vigor GK30 mekanik klavye almak istiyorum fakat bütçem maksimum 1500TL. Genelde FPS türü oyunlar oynuyorum herhangi bir yazılımla uğraşmıyorum. Klavye %100 olmasa da en azından numpadlerin olması tercihimdir. Bakmış olduğum modeller bunlar:
Vigor GK30 yerine böyle bir klavye almak mantıklı olur mu?
Vigor GK30 yerine böyle bir klavye almak mantıklı olur mu?
e-yooso K610 Mekanik Klavye Yanlar Rainbow Arka Işık Mavi Outemu Blue Switch Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
e-yooso K610 Mekanik Klavye Yanlar Rainbow Arka Işık Mavi Outemu Blue Switch Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
e-yooso Mekanik Oyuncu Klavyesi K-662 Rainbow Işıklı Ingilizce Huano Blue, Brown, Red Switch Fiyatı, Yorumları - Trendyol
e-yooso Mekanik Oyuncu Klavyesi K-662 Rainbow Işıklı Ingilizce Huano Blue, Brown, Red Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
e-yooso Huano Blue Switch Z-94 Mekanik Klavye %90 Rainbow Işıklı Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
e-yooso Huano Blue Switch Z-94 Mekanik Klavye %90 Rainbow Işıklı Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com