Monitör eline ulastiysa monitör hakkında bilgilendirebilir misin?Dostum kesinlikle AOC C24G1 kendim de dün aldım
Hacım daha ulaşmadı ama şöyle diyebilirim o fiyata alabileceğin en iyi monitör pivot özelliği + curved olması ve aoc gibi kaliteli bir markanın ürünü olması avantjali halw getiriyorMonitör eline ulastiysa monitör hakkında bilgilendirebilir misin?
Pivot yok dostum yani dikey döndürme yok o monitörde.Hacım daha ulaşmadı ama şöyle diyebilirim o fiyata alabileceğin en iyi monitör pivot özelliği + curved olması ve aoc gibi kaliteli bir markanın ürünü olması avantjali halw getiriyor
Ahaha ciddimisin gamebooster ve jd nin ürünlerine o kadar para mı vereceğim?GameBooster 23.6" GB-2461CF
GameBooster GB-277GCF
James Donkey JD27FG1MS144
Merhaba onun yerine sana tavsiyem asus un VP249QGR Modelini alman çok daha iyi bakmanı tavsiye ederim.Bütçeyi biraz aşabilirim curved veya düz farketmez bu fiyata en iyi monitörü onerirmisiniz? Aklımda viewsonic 2458-c-mhd var ama Freesync ve 1ms bir arada kullanılıyormuş bide kalite açısından viewsonic e pek sıcak bakmıyorum birde monitör de G-Sync falan var. Açıkçası bu fiyata bu özellikler biraz korkutuyor beni. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Ahaha ciddimisin gamebooster ve jd nin ürünlerine o kadar para mı vereceğim?
bende bunu almayı düşünüyorumVIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 23,8" XG2405 Full HD 1ms 144Hz IPS Panel Gsync/FreeSync Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com