Öneri 1500 Tl Mouse önerisi

Bedi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Bütçe
1500
Mousemi değiştirmeyi düşünüyorum herhangibir kroniği olmayan takılma yapmicak kablosuz bir mouse arıyorum rekabetçi oyunlar çok oynadığım için takılma vs. yapmaması çok önemli şu anki aklımdaki modeller Atk Blazing Sky x1 s ve Atk Dragonfly A9 Plus şimdiden teşekkürler.

Mousemi değiştirmeyi düşünüyorum herhangibir kroniği olmayan takılma yapmicak kablosuz bir mouse arıyorum rekabetçi oyunlar çok oynadığım için takılma vs. yapmaması çok önemli şu anki aklımdaki modeller Atk Blazing Sky x1 s ve Atk Dragonfly A9 Plus şimdiden teşekkürler.
A9 plus al geç. Gpx shape, bataryası 800 mah baya götürür. Conlife kodu ile kargoda bedava oluyo aklında bulunsun

A9 plus al geç. Gpx shape, bataryası 800 mah baya götürür. Conlife kodu ile kargoda bedava oluyo aklında bulunsun
A9 plus ın içinden dongle aparatı çıkmıyor şimdi kutu açılışına baktım dongle uzakta kalıyor

@Spect Hocam bugün gene bi bakındım da gene aynı bütcede mouseyi değiştirmeyi düşünüyorum a9 plus ta vs. dongle yok istememin sebebi kablosuz kulaklık vs. de var stabilite sorunları yaşatıyor diye biliyorum uzakta olunca eğerki sıkıntı çıkarmaz ise 159 apex modelinden a9 plus a geçilir mi

mchose a5 ultra böyle bir model daha buldum bunda dongle uzatma aparatıda var iyi gibi duruyor ne önerirsiniz

mchose a5 ultra böyle bir model daha buldum bunda dongle uzatma aparatıda var iyi gibi duruyor ne önerirsiniz
A5 ultra daha iyidir hocam. Şuan kullandığınız mpuse özellik olarak çok daha iyi alacağınız mouselardan. Çokta gerek yok gibi değiştirmeye. Alacaksanız a5 ultra alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,026
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri