1500 tl supplement önerisi

Dx Muum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
109
Arkadaşlar 1500 tl bütçede alabileceğim supplementleri söyler misiniz zayıf biriyim ilk başkta gainer şart zaten de başka neler alabilirim

gainer alma. alıyorsan protein tozu al. makarna pilav ye gainerdan daha iyi.

kilo aldırma ilacı değil. içinde karbonhidrat var. biraz da protein var. makarna ye işte boşa para verme.

Arkadaşlar 1500 TL bütçede alabileceğim supplementleri söyler misiniz zayıf biriyim ilk başkta gainer şart zaten de başka neler alabilirim
iştahın kısıtlı ise gainer al takviye olarak creatin ve protein önceliğin olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her gün tavuk pilav yiyecek paran varsa git mk 677 al 3 öğün zor yiyorsan 4.öğünü yemeye başlarsın bu ilaçla denedim onayladım

iştahın kısıtlı ise gainer al takviye olarak creatin ve protein önceliğin olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her gün tavuk pilav yiyecek paran varsa git mk 677 al 3 öğün zor yiyorsan 4.öğünü yemeye başlarsın bu ilaçla denedim onayladım
kilo aldırma ilacı değil. içinde karbonhidrat var. biraz da protein var. makarna ye işte boşa para verme.
Hocam ben düzenli yemek yiyen birisi değilim yani bi gün 4 öğün bir gün 2-3 öğün yiyorum creatin yerine eaa düşündüm o yüzden sizce ?

Hocam ben düzenli yemek yiyen birisi değilim yani bi gün 4 öğün bir gün 2-3 öğün yiyorum creatin yerine eaa düşündüm o yüzden sizce ?
gayet mantıklı düşünmüşsün ama ikisini bir alsan daha yararlı olur creatini asla bırakma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,446
Üyeler
189,267
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri