Hocam gainer kilo almak için kullanılmıyor mugainer alma. alıyorsan protein tozu al. makarna pilav ye gainerdan daha iyi.
Hocam birde bir şey soracağım Bigjoy kaliteli bir marka değil migainer alma. alıyorsan protein tozu al. makarna pilav ye gainerdan daha iyi.
iştahın kısıtlı ise gainer al takviye olarak creatin ve protein önceliğin olsunArkadaşlar 1500 TL bütçede alabileceğim supplementleri söyler misiniz zayıf biriyim ilk başkta gainer şart zaten de başka neler alabilirim
iştahın kısıtlı ise gainer al takviye olarak creatin ve protein önceliğin olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
her gün tavuk pilav yiyecek paran varsa git mk 677 al 3 öğün zor yiyorsan 4.öğünü yemeye başlarsın bu ilaçla denedim onayladım
Hocam ben düzenli yemek yiyen birisi değilim yani bi gün 4 öğün bir gün 2-3 öğün yiyorum creatin yerine eaa düşündüm o yüzden sizce ?kilo aldırma ilacı değil. içinde karbonhidrat var. biraz da protein var. makarna ye işte boşa para verme.
gayet mantıklı düşünmüşsün ama ikisini bir alsan daha yararlı olur creatini asla bırakmaHocam ben düzenli yemek yiyen birisi değilim yani bi gün 4 öğün bir gün 2-3 öğün yiyorum creatin yerine eaa düşündüm o yüzden sizce ?