tuna bey
80+ Bronze
yok dedin ya ondan attımAmacın ne kardeşim?
yok dedin ya ondan attımAmacın ne kardeşim?
Ben bişeye yok demedim adam 2k 60 hz monitör istemiş başlıkta bende ona göre bir şey önerdim. Sakin ol champ.yok dedin ya ondan attım
full hd kanka o sen iyimisinBen bişeye yok demedim adam 2k 60 hz monitör istemiş başlıkta bende ona göre bir şey önerdim. Sakin ol champ.
2K olmadığına eminmisin ?full hd kanka o sen iyimisin
o fiyata 2 veya 4k olmaz ama alacaksan da hızlı ol fiyatlar artar diye tahmin ediyorumKonu başlığında yazdığım gibi.
1500 TL ile alınabilecek 2k veya 4k monitör arıyorum.
Rtx 3060 ekran kartı kasım gibi tanıtılacakmış sanıyorum yanına yeni ryzen 5 4. Nesil modeli ekleyip bir kombin yapmak istiyorum ama geriye 1500 TL bütçe kalıyor o ekran kartını 1080p de kullanmak ekran karına hakaret olacağı için 2k veya 4k monitör arıyorum..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Not: Bir ricam var. Lütfen IPS panel olsun ve casper marka olmasın
ne yazıyor bi bak istersen başlıkta garip ya2K olmadığına eminmisin ?
Çözünürlük 2K ama? QHD olmayınca 2K olmuyor mu? Bilmediğimden soruyorum.ne yazıyor bi bak istersen
yok aga senlik degil sorun full hd yazmışlar başlıga da ondan dedim alttarafa da 2k bana bu garip geldi 2k olmaya bilir belki buÇözünürlük 2K ama? QHD olmayınca 2K olmuyor mu? Bilmediğimden soruyorum.
Çözünürlük 2K ama? QHD olmayınca 2K olmuyor mu? Bilmediğimden soruyorum.
2K bu monitör, FULL HD yanlış yazmışlar.yok aga senlik degil sorun full hd yazmışlar başlıga da ondan dedim alttarafa da 2k bana bu garip geldi 2k olmaya bilir belki bu
aynen bende sonradan farkettim güven vermedi resmen2K bu monitör, FULL HD yanlış yazmışlar.